ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΓΙΟΡΤΗ ΑΠΟ ΤΙΣ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΤΗΣ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ (+ΦΩΤΟ)

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΓΙΟΡΤΗ ΑΠΟ ΤΙΣ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΤΗΣ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ (+ΦΩΤΟ)


Πριν λίγους μήνες μία νεαρή μαμά της Ηγουμενίτσας, συνειδητοποιώντας ότι σαν παιδί είχε πολλές περισσότερες επιλογές από ότι τα παιδιά του 2014, συνέλαβε την όμορφη ιδέα να δημιουργήσει μια ομάδα με τον γλυκό τίτλο «ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ» μέσα από το facebook. 
 
Η ομάδα αυτή βρήκε αμέσως ανταπόκριση από τις υπόλοιπες Μανούλες Ηγουμενίτσας, που ενώθηκαν όλες μαζί για να καταφέρουν κάτι καλύτερο για τα παιδιά τους. 
 
Ήδη σήμερα, μετράει κοντά στα χίλια μέλη – μαμάδες.

 
 
Οι «ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ» άφησαν άφωνη την Θεσπρωτίκη Κοινωνία, όταν επιδίωξαν να συναντηθούν και ζωντανά (και) με την ευκαιρία των εορτών των Χριστουγέννων. Αφήνοντας για λίγο στην άκρη τις προσωπικές τους δουλειές κ χωρίς κανένα προσωπικό όφελος, διοργάνωσαν μια όμορφη γιορτή για τα παιδιά τους.
 
Συγκεντρώθηκαν, λοιπόν, την Κυριακή 21 Δεκεμβρίου το απόγευμα, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Α’ Δημοτικού Σχολείου Ηγουμενίτσας.

 
 
Η εκδήλωση ξεκίνησε με την παρέμβαση της Γραμματέας του Συλλόγου ΣΤΟΡΓΗ κ. Νίκου Σοφίας, η οποία διάβασε στο παιδιά ένα όμορφο παραμύθι για την διαφορετικότητα και την αναπηρία.

 
 
Ανάμεσά τους υπάρχουν ξωτικά, νεράιδες, χιονάνθρωποι, άγγελοι που τα παιδάκια τρέχανε να παίξουνε, να χορέψουν και να φωτογραφηθούν μαζί τους.
 
Στη συνέχεια έφθασε ο Αϊ Βασίλης που μοίρασε δωράκια σε όλα τα παιδιά των ΜΑΜΑΔΩΝ. 
 
 
 
Τα μικρά παιδιά κατά τον χρόνο της εκδήλωσης ζωγράφισαν, κατασκεύασαν χειροτεχνίες, έκαναν face painting, ενώ παράλληλα με τη μέριμνα της δασκάλας χορού Κλαίρης Κατσαμπάκη επιδόθηκαν σε … χορούς. 
Η εκδήλωση έκλεισε με την κλήρωση δώρων.

 
 
Τα δώρα ήταν πολλά και πλούσια, από χορηγούς καταστημάτων, επιχειρηματιών αλλά και ΜΑΜΑΔΩΝ, που από τη πρώτη στιγμή τους υποστήριξαν.
 
Αξίζει να σημειωθεί πως στην αίθουσα είχε στηθεί «κουμπαράς» για τη συγκέντρωση χρημάτων για τα παιδιά της ΣΤΟΡΓΗΣ.
 
Από την πρώτη αυτή συγκέντρωση των ΜΑΜΑΔΩΝ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ, διαπιστώθηκε ότι ο χώρος αποδείχθηκε πολύ μικρός για να τις χωρέσει όλες. Έτσι το επόμενο ραντεβού, δόθηκε για το προσεχές μέλλον, με την προϋπόθεση ανεύρεσης πολύ μεγαλύτερου χώρου.

 
 
Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στις ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ και ας αναδειχθούν σε πρότυπα σ’ ολόκληρη την Ελληνική Κοινωνία και να δράσει σαν ηχηρότατο μήνυμα σ’ όλους αυτούς που έχουν στοχοποιήσει την Ελλάδα.
 
Χρόνια πολλά. Και του Χρόνου.
ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΓΙΟΡΤΗ ΑΠΟ ΤΙΣ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΤΗΣ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ (+ΦΩΤΟ) ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΓΙΟΡΤΗ ΑΠΟ ΤΙΣ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΤΗΣ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ (+ΦΩΤΟ) Reviewed by thespro.gr on Παρασκευή, Δεκεμβρίου 26, 2014 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.