Τραγικές ώρες - Πήρε κλίση το πλοίο (+ΦΩΤΟ)

Τραγικές ώρες - Πήρε κλίση το πλοίο (+ΦΩΤΟ)


Σε κατάσταση συναγερμού βρίσκεται το Λιμεναρχείο της Ηγουμενίτσας και ο Οργανισμός Λιμένος, παρακολουθώντας λεπτό προς λεπτό την επιχείρηση που εξελίσσεται βορειοδυτικά της Κέρκυρας για τη διάσωση των επιβατών στο πλοίο που καίγεται. 



Δυστυχώς όμως οι εξελίξεις δεν είναι καλές καθώς το πυροσβεστικό σκάφος που αναχώρησε από την Ηγουμενίτσα αδυνατεί να προσεγγίσει λόγω των κακών καιρικών συνθηκών που επικρατούν στην περιοχή ενώ οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι το πλοίο με τους 478 επιβάτες πήρε κλιση.

Σημαντικός αριθμός των επιβατών αυτών είχε επιβιβαστεί νωρίτερα στο λιμάνι της Ηγουμενίτσας. Ανάμεσά τους και εκδρομικά λεωφορεία όπως επίσης και δεκάδες νταλίκες που είχαν φτάσει από την Βόρεια Ελλάδα και το εξωτερικό. 
Στο πλοίο επιβαίνουν 478 άνθρωποι, 422 επιβάτες και 56 άτομα προσωπικό, 22 Ιταλοί και 34 Έλληνες. 
Ο πλοίαρχος του Norman Atlantic είναι Ιταλός.
Οι Έλληνες επιβάτες είχαν αγοράσει εισιτήρια από Ηγουμενίτσα για Ανκόνα με πλοίο της ΑΝΕΚ Lines, ωστόσο το ιταλικό φέρι ήταν αυτό που ανέλαβε να τους μεταφέρει. 
Τραγικές ώρες - Πήρε κλίση το πλοίο (+ΦΩΤΟ) Τραγικές ώρες - Πήρε κλίση το πλοίο (+ΦΩΤΟ) Reviewed by thespro.gr on Κυριακή, Δεκεμβρίου 28, 2014 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.