8 συλλήψεις στο λιμάνι της Ηγουμενίτσας

8 συλλήψεις στο λιμάνι της Ηγουμενίτσας
 
 
Δύο (02) παράνομοι μετανάστες συνελήφθησαν, πρώτες πρωινές ώρες εχτές, στο λιμένα Εξωτερικού Ηγουμενίτσας.
Ειδικότερα, σε ελέγχο που διενεργήθηκε από προσωπικό της οικείας Λιμενικής Αρχής συνελήφθησαν οι ανωτέρω άνευ ταξιδιωτικών εγγράφων, με σκοπό να μεταβούν παράνομα στο εξωτερικό.


Επίσης, ένας (01) διακινητής και τέσσερις (04) παράνομοι μετανάστες συνελήφθησαν, πρώτες πρωινές ώρες εχτές, στη πύλη εισόδου του λιμένα εξωτερικού Ηγουμενίτσας, από στελέχη της οικείας Λιμενικής Αρχής.
Ειδικότερα, ύστερα από έλεγχο που διενεργήθηκε σε φορτηγό όχημα, διαπιστώθηκε ότι ο 55χρονος αλλοδαπός οδηγός του, μετέφερε σε ειδικά διαμορφωμένο κρύπτη (διπλό πάτωμα) στο εμπρός μέρος της οροφής της καρότσας τους ανωτέρω μετανάστες, οι οποίοι στερούνταν νόμιμων ταξιδιωτικών εγγράφων, με σκοπό να τους μεταφέρει παράνομα στο εξωτερικό.


Ένας (01) παράνομος μετανάστης συνελήφθη, βραδινές ώρες χθες, στο λιμένα εξωτερικού Ηγουμενίτσας, από προσωπικό της οικείας Λιμενικής Αρχής.
Συγκεκριμένα ο ανωτέρω, εντοπίστηκε να επιχειρεί να κρυφτεί παράνομα σε φορτηγό όχημα το οποίο θα επιβιβάζονταν σε Ε/Γ-Ο/Γ πλοίο με προορισμό το εξωτερικό, στερούμενος ταξιδιωτικών εγγράφων, με σκοπό την παράνομη έξοδό του από τη χώρα.

Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ηγουμενίτσας που διενεργεί την προανάκριση, κατά την αυτόφωρη διαδικασία, κατασχέθηκε το φορτηγό όχημα.
8 συλλήψεις στο λιμάνι της Ηγουμενίτσας 8 συλλήψεις στο λιμάνι της Ηγουμενίτσας Reviewed by thespro.gr on Δευτέρα, Ιανουαρίου 26, 2015 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.