Ούτε να χάνει δεν ξέρει ο Μπέζας και οι αυλικοί του

Ούτε να χάνει δεν ξέρει ο Μπέζας και οι αυλικοί του


Του έκατσε βαριά η ήττα του Αντωνάκη που δεν μπορεί με τίποτα να χωνέψει την εκλογική του συντριβή από το νέο Βουλευτή Θεσπρωτίας κ. Βασίλη Γιόγιακα.

Μια ήττα που ήταν πραγματική και όχι με ... άλλα λόγια κάλπικη.

Η τεράστια αλαζονεία και πολιτική υπεροψία του, δεν τον άφησαν να λάβει το μήνυμα, τόσο από το γκάλοπ του Ράδιο Ηγουμενίτσα, που για ακόμα μία φορά ήταν ακριβές (και ας το χαρακτήριζαν μαϊμού οι αυλοκόλακές του και ο ίδιος από το ... γνωστό μπλοκ), αλλά ούτε και από την Θεσπρωτική κοινωνία, που τόσο φανερά απαξίωσε, διεξάγοντας τον προεκλογικό του αγώνα από τα κανάλια των Αθηνών.

Ακόμα και όταν το εκλογικό αποτέλεσμα και η σκληρή τιμωρία του από τους Θεσπρωτούς ψηφοφόρους ήταν ολοφάνερη, έβριζε το μπλοκ μας, που έγκαιρα και έγκυρα ανακήρυξε τον Βασίλη Γιόγιακα ως το νέο Βουλευτή της ΝΔ, με τεράστια διαφορά από τον ίδιο.

Ήταν δε τόση η πικρία του, που δεν είχε τη στοιχειώδη ευγένεια να συγχαρεί, έστω και τηλεφωνικά τον συνυποψήφιό του, όπως έπραξαν οι άλλοι δύο υποψήφιοι, ο Νικόλας Κάτσιος και η Ευτυχία Σκούρα, οι οποίοι μετέβησαν στο πολιτικό γραφείο του κ. Γιόγιακα για να τον συγχαρούν, εισπράττοντας το θερμό χειροκρότημα των εκατοντάδων ψηφοφόρων που ήταν παρών.

Τώρα, έχοντας αρκετό χρόνο για περισυλλογή, ελπίζουμε (λέμε τώρα), πως θα κάτσει και θα σκεφτεί τη συμπεριφορά του, τις πράξεις και τις παραλήψεις του, που τον οδήγησαν στη βαριά του ήττα το βράδυ της Κυριακής.

Άλλωστε θα έχει άπλετο ελεύθερο χρόνο ως ανεπάγγελτος που είναι, κρίνοντας από το παρελθόν, αφού τα 3 χρόνια που ήταν εκτός Βουλής, κατά τη θητεία του κ. Κατσούρα, δεν έκανε ούτε ένα μεροκάματο, σύμφωνα και με τις δηλώσεις του πόθεν έσχες.

Ευτυχώς έχει τη σύζυγό του, που θα τον ταΐζει και αυτή τη φορά.

Καληνύχτα Αντώνη και ... καλή κοινωνία.
Ούτε να χάνει δεν ξέρει ο Μπέζας και οι αυλικοί του Ούτε να χάνει δεν ξέρει ο Μπέζας και οι αυλικοί του Reviewed by thespro.gr on Δευτέρα, Ιανουαρίου 26, 2015 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.