ΜΑΡΙΟΣ ΚΑΤΣΗΣ: ΚΑΘΡΕΠΤΗΣ ΤΟΥ ΜΕΛΛΟΝΤΟΣ

ΜΑΡΙΟΣ ΚΑΤΣΗΣ: ΚΑΘΡΕΠΤΗΣ ΤΟΥ ΜΕΛΛΟΝΤΟΣ

4.365 σταυρούς - 1ος με το ΣΥΡΙΖΑ

Ήταν όνειρο, πόθος και όραμα, όλων των γηγενών αυτού του τόπου, δηλαδή και των ΑΡΒΑΝΙΤΩΝ επονομαζόμενων, να στείλουν κάποτε και τον δικό τους άνθρωπο, της δικής τους φάρας, στη Βουλή των Ελλήνων, ως εκπρόσωπο της Θεσπρωτίας.
 

Αυτό το όνειρο, με την ψήφο των ίδιων των Θεσπρωτών, το έκανε πράξη ο φέρελπις νέος, όπως πολλοί τον αποκαλούν, ο Μάριος Κάτσης.
 

Για πολλά χρόνια είχε ξεχωρίσει τόσο για την επιστημοσύνη του, την πολιτική συμπεριφορά του, την κοινωνική του δράση, όσο και για το ακέραιο του χαρακτήρα του.
 

Γνώρισμα ασφαλώς όλων των Αρβανιτών.
 

Έχει δοκιμαστεί σε γήπεδα κομματικών αγώνων – και όχι μόνο – και έχει βραβευτεί από πολλούς.
 

Ασφαλώς και αντιμετώπισε καταστάσεις του παρελθόντος, όπως είναι τα συντροφικά μαχαιρώματα, οι εσωκομματικοί ανταγωνισμού κλπ. 

Για όλα αυτά απέδειξε πως είναι σε θέση να διαχειριστεί κρίσεις και γεγονότα, τα οποία, πολλές φορές, απαιτούν και προϋποθέτουν εμπειρία, ακόμη και ηλικιακή.
 

Γι’ αυτό και δικαιούνται όσοι, με την ψήφο τους, τον έστειλαν ως εκπρόσωπο στη Βουλή των Ελλήνων, να προσμένουν τη γρήγορη επιβράβευση αυτής της επιλογής και δικαίωση.
 

Ο δρόμος, ασφαλώς, που ο ίδιος επέλεξε να διανύσει, όχι σαν επαγγελματίας πολιτικός, όπως κάποιοι άλλοι έκαναν το λάθος να επιδιώξουν, αλλά ως εκφραστής των συμπολιτών του και εργάτης του τόπου του, δεν είναι στρωμένος με λουλούδια.
 

Αντίθετα, είναι τραχύς, με αγκάθια και ανηφορικός.
 

Άρα για να φθάσει στον σκοπό του, οφείλει να προστατευτεί από τους κινδύνους που καιροφυλακτούν, από τις δύο πλευρές αυτού του δρόμου.
 

Είναι βέβαιο, πως, αν διατηρήσει τον χαρακτήρα του ακέραιο και επενδύσει στη δική υστεροφημία, μέσα από την προσφορά στον τόπο, θα φθάσει στο οροπέδιο, που συνήθως δίνει το ραντεβού η πολιτική ιστορία, αλώβητος και δίχως σοβαρούς τραυματισμούς.
 

Φιλικότατα, τον διαβεβαιώνουμε ότι σαν ΜΜΕ, θα είμαστε απέναντί του. 

Χωρίς κακή προαίρεση, αλλά με το καθήκον που μας επιβάλλουν, τόσο το χρέος προς τον τόπο, όσο και η δημοσιογραφική μας δεοντολογία.
 

Ασφαλώς η άσκηση κριτικής δεν θα πρέπει να τον στενοχωρήσει, αλλά αντίθετα να την εκλάβει σαν σημαντική αρωγή.
 

Δεν θα παραλείψουμε , όπως κάναμε και για τον συνάδελφό του νεοεκλεγέντα βουλευτή Βασίλη Γιόγιακα, να του θυμίσουμε, ότι ο σημαντικότερος σύμμαχός του είναι ο περιφερειακός τύπος, τα τοπικά ΜΜΕ.
 

Ας έχει κατά νου, ότι οι «βαρώνοι» των αθηναϊκών ΜΜΕ, θα έχουν και πάλι τη δυνατότητα, να επιδιώξουν, για δικό τους συμφέρον, να εξαφανίσουν τα ΜΜΕ της ελληνικής επαρχίας. 

Άρα, καλά θα κάνει να οπλιστεί από τώρα αποφασιστικά, για να είναι σε θέση, με πνεύμα δικαιοσύνης, να τα προστατέψει από αυτά τα αδίστακτα συμφέροντα.
 

Τέλος να γνωρίζει ότι οι συμπατριώτες του θα τον αναμένουν, με υπομονή, να τους συναντά, όχι μόνο μέσω των ΜΜΕ αλλά και κατ’ ιδίαν, όσο αυτό είναι εφικτό, στα χωριά τους, στα σπίτια τους, στα στέκια.
 

Ο Θεός να είναι πάντα μαζί του, προστάτης και καθοδηγητής.
ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΟΛΜΗ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ
ΜΑΡΙΟΣ ΚΑΤΣΗΣ: ΚΑΘΡΕΠΤΗΣ ΤΟΥ ΜΕΛΛΟΝΤΟΣ ΜΑΡΙΟΣ ΚΑΤΣΗΣ: ΚΑΘΡΕΠΤΗΣ ΤΟΥ ΜΕΛΛΟΝΤΟΣ Reviewed by thespro.gr on Τετάρτη, Ιανουαρίου 28, 2015 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.