Ευχαριστήριο μήνυμα Νικόλα Κάτσιου

Ευχαριστήριο μήνυμα Νικόλα Κάτσιου


Φίλες και φίλοι,

Με την υποψηφιότητά μου στις πρόσφατες βουλευτικές εκλογές, θέλησα να εκφράσω τις αγωνίες και τις ανησυχίες όλων των νέων συμπολιτών μου καθώς και εκείνων που έχουν πεισθεί ότι η ανάγκη να πορευθούμε, μέσω της πολιτικής σε μία διαδρομή καινούργια, απαλλαγμένη από τα λάθη και τις παθογένειες του συστήματος, είναι μεγαλύτερη από ποτέ.

Οι 2.781 συμπολίτες, που με εμπιστεύθηκαν, δεν ήταν αρκετοί, για να κερδίσουμε αυτή τη μάχη. Είναι σίγουρο όμως ότι, μαζί και με όσους άλλους, που για διάφορους λόγους δεν μπόρεσαν αυτή τη φορά να μας ακολουθήσουν, θα συνεχίσουμε να εκφράζουμε τη φωνή του καινούργιου, τη φωνή της αλήθειας.

Θέλω να ευχαριστήσω από τα βάθη της καρδιάς μου όλους τους συμπολίτες και όλους εσάς έναν - έναν ξεχωριστά. Θα συνεχίσω να είμαι δίπλα σας και να υπηρετώ τον τόπο μου μέσω της αυτοδιοίκησης, όπου με εκλέξατε πριν από 8 μήνες καθώς και μέσω της κοινωνικής και επαγγελματικής μου δραστηριότητας.

Το μέλλον ανήκει σε όλους μας.
Νικόλας Ε. Κάτσιος
Ευχαριστήριο μήνυμα Νικόλα Κάτσιου Ευχαριστήριο μήνυμα Νικόλα Κάτσιου Reviewed by thespro.gr on Παρασκευή, Ιανουαρίου 30, 2015 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.