Συγχαρητήρια επιστολή της Αστιρόπης Τσακίρη

Συγχαρητήρια επιστολή της Αστιρόπης Τσακίρη 
 

Με την κυβέρνηση της αριστεράς να είναι πλέον γεγονός ένα μεγάλο βήμα του αγώνα μας έγινε πραγματικότητα. Η μάχη για αλλαγή πορείας του τόπου μας τώρα ξεκινά.

Οι τέσσερις τελευταίες εβδομάδες υπήρξαν ιδιαίτερα έντονες. Μαζί με τους συνυποψήφιους μου στο ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ δώσαμε έναν αγώνα όμορφο, γεμάτο ένταση μα και αγωνία για την επιτυχία του σκοπού μας. Θελήσαμε με τη στάση και τις προσπάθειές μας να σηκώσουμε ετούτο τον τόπο και τους εαυτούς μας «λίγο ψηλότερα» και καταβάλλαμε κάθε μας δύναμη για την επιτυχία του σκοπού μας.

Με πνεύμα συλλογικότητας, αλληλέγγυου αγώνα και κοινό μας όραμα την κυβέρνηση της αριστεράς για τη σωτηρία του τόπου, νιώθουμε περήφανοι τόσο για το συλλογικό πολιτικό αποτέλεσμα όσο και για την επιτυχία του συντρόφου Μάριου Κάτση. Η Θεσπρωτία έχει για πρώτη φορά εκλεγμένο βουλευτή της Αριστεράς και τόσο οι προσδοκίες όσο και οι ευχές μας είναι πολλές. Εύχομαι από καρδιάς καλή επιτυχία και καλή δύναμη στο σύντροφο Μάριο στο δύσκολο έργο του.

Θα είμαστε δίπλα του σε κάθε στιγμή εκφράζοντας τις ανάγκες και τις ελπίδες του τόπου μας, είμαστε σίγουροι πως μας περιμένουν καλύτερες μέρες. Η ελπίδα έφτασε. Μάριε συγχαρητήρια!
Αστιρόπη Τσακίρη
Υποψήφια με το ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ Θεσπρωτίας
Συγχαρητήρια επιστολή της Αστιρόπης Τσακίρη  Συγχαρητήρια επιστολή της Αστιρόπης Τσακίρη  Reviewed by thespro.gr on Πέμπτη, Ιανουαρίου 29, 2015 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.