4 συλλήψεις παράνομων μεταναστών στην Ηγουμενίτσα

4 συλλήψεις παράνομων μεταναστών στην Ηγουμενίτσα


Ένας (01) αλλοδαπός διακινητής και δύο (02) παράνομοι μετανάστες εντοπίστηκαν, πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, στην πύλη λιμένα εξωτερικού Ηγουμενίτσας από στελέχη του Γραφείου Ασφάλειας της οικείας Λιμενικής Αρχής.
 
Συγκεκριμένα, κατόπιν διενέργειας ελέγχου, συνελήφθησαν, ο 29χρονος αλλοδαπός οδηγός Ι.Χ.Ε. οχήματος, διότι διαπιστώθηκε πως μετέφερε, δύο (02) παράνομους μετανάστες οι οποίοι κατείχαν και επέδειξαν πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα, με σκοπό να τους μεταφέρει παράνομα στο εξωτερικό .
Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ηγουμενίτσας που διενεργεί την προανάκριση, κατά την αυτόφωρη διαδικασία, κατασχέθηκε το ανωτέρω όχημα και τα πλαστά έγγραφα.

Επίσης, ένας (01) παράνομος μετανάστης συνελήφθη, βραδινές ώρες χθες, εντός του λιμένα εξωτερικού Ηγουμενίτσας, από προσωπικό της οικείας Λιμενικής Αρχής, στερούμενος ταξιδιωτικών εγγράφων να επιχειρεί να κρυφτεί παράνομα σε φορτηγό όχημα το οποίο θα επιβιβαζόταν σε Ε/Γ – Ο/Γ πλοίο, με σκοπό να μεταβεί παράνομα στο εξωτερικό.
Προανάκριση διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ηγουμενίτσας.
4 συλλήψεις παράνομων μεταναστών στην Ηγουμενίτσα 4 συλλήψεις παράνομων μεταναστών στην Ηγουμενίτσα Reviewed by thespro.gr on Τρίτη, Φεβρουαρίου 03, 2015 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.