Δεκάδες παιδιά με τα ποδήλατά τους έκαναν τον γύρο της Ηγουμενίτσας (+ΦΩΤΟ)

Δεκάδες παιδιά με τα ποδήλατά τους έκαναν τον γύρο της Ηγουμενίτσας (+ΦΩΤΟ) 


Με την αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα ευαισθητοποίησης της κοινής γνώμης για τις ανάγκες των παιδιών που νοσούν από καρκίνο σε όλο τον κόσμο, μια ξεχωριστή εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στην Ηγουμενίτσα με πρωτοβουλία της «Φλόγας» Ηπείρου & του Τμήματος Σχολικών Δραστηριοτήτων της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης του Νομού Θεσπρωτίας. 

 
350 περίπου παιδιά της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης του Νόμου Θεσπρωτίας , με τη καθοδήγηση των δασκάλων τους, έτρεξαν και φέτος, για πέμπτη χρονιά, με τα ποδήλατα τους, το γύρο της πόλης ,για να μεταφέρουν σε κάθε ευαίσθητο πολίτη το χτύπο της καρδιάς δεκάδων παιδιών με καρκίνο ,που δίνουν τη μάχη για τη ζωή τους σε όλο τον κόσμο. 
 
 Η ποδηλατοδρομία δεν είχε αγωνιστικό χαρακτήρα με την έννοια της αθλητικής διάστασης, καθώς όλοι οι συμμετέχοντες είναι ήδη νικητές στην καρδιά μας. 
Φέτος συμμετείχε και ο Ποδηλατικός Σύλλογος Θεσπρωτίας θέλοντας να μεταφέρει κι αυτός το μήνυμα των παιδιών με καρκίνο. 
Η εκκίνηση δόθηκε στις 10 το πρωί της 13ης Φεβρουαρίου από την πλατεία Δημαρχείου Ηγουμενίτσας. 
Δεκάδες παιδιά με τα ποδήλατά τους έκαναν τον γύρο της Ηγουμενίτσας (+ΦΩΤΟ) Δεκάδες παιδιά με τα ποδήλατά τους έκαναν τον γύρο της Ηγουμενίτσας (+ΦΩΤΟ) Reviewed by thespro.gr on Κυριακή, Φεβρουαρίου 15, 2015 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.