Ηγουμενίτσα: Άνοιξε ο δρόμος στο ΚΤΕΟ Θεσπρωτίας Που υπάρχουν προβλήματα αυτή τη στιγμή

Ηγουμενίτσα: Άνοιξε ο δρόμος στο ΚΤΕΟ Θεσπρωτίας
Που υπάρχουν προβλήματα αυτή τη στιγμή

 
Δόθηκε τελικά νωρίς το πρωί στη κυκλοφορία η Εθνική Οδός Ηγουμενίτσας - Ιωαννίνων, στο ύψος του ΚΤΕΟ Θεσπρωτίας, η οποία είχε σταματήσει από τις 2 το μεσημέρι της Κυριακής.


Οι ολονύχτιες προσπάθειες της Περιφέρειας απέδωσαν καρπούς, αφού το ανάχωμα που δημιουργήθηκε στο σημείο, βοήθησε στο να πέσει η στάθμη του νερού από το οδόστρωμα.
Παρόλα αυτά οι οδηγοί πρέπει να είναι προσεχτικοί και να κινούνται με μικρή ταχύτητα.
Κλειστός παραμένει ο νέος δρόμος για Φιλιάτι και η κίνηση γίνετε μέσω του παλιού, από τον Παραπόταμο.

 

Κλειστός παραμένει και κοντά στο χωριό Μενίνα στο ύψος της Κορύτιανης,η οποία παραμένει αποκλεισμένη από τις καταπτώσεις, ενώ στο χωριό δεν υπάρχει από εχτές το απόγευμα και ηλεκτρικό ρεύμα.
 
Χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα παραμένουν από το πρωί τα παρακαλάμια χωριά Κυπάρισσος, Γολά, Ραβοστίβα, Κοκκινιά, Παλαιοκλήσσι και Παλαιοχώρι, αφού οι κολώνες της ΔΕΗ έχουν παρασυρθεί και βρίσκονται στην κοίτη του Καλαμά. 


Συνεργεία της ΔΕΗ αναμένεται να έρθουν σήμερα από τα Ιωάννινα για να προχωρήσουν σε παράκαμψη του υπάρχοντος δικτύου, σε μελέτη και εγκατάσταση νέου δικτύου ηλεκτροδότησης.

Από την άλλη πλευρά, έστω και οριακά, άντεξαν τα αναχώματα του Αχέροντα, στο χωριό Γλυκή.
 
Αυτή τη στιγμή (8.20) ξεκίνησε και πάλι δυνατή βροχή στη περιοχή της Ηγουμενίτσας και των Φιλιατών και όλοι απεύχονται το να ανέβει και άλλο η στάθμη του Καλαμά.
Ηγουμενίτσα: Άνοιξε ο δρόμος στο ΚΤΕΟ Θεσπρωτίας Που υπάρχουν προβλήματα αυτή τη στιγμή Ηγουμενίτσα: Άνοιξε ο δρόμος στο ΚΤΕΟ Θεσπρωτίας  Που υπάρχουν προβλήματα αυτή τη στιγμή Reviewed by thespro.gr on Δευτέρα, Φεβρουαρίου 02, 2015 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.