Σε ποιούς μαθητές θα δικαιολογηθούν αύριο οι απουσίες λόγω πλημμυρών στη Θεσπρωτία

Σε ποιούς μαθητές θα δικαιολογηθούν αύριο οι απουσίες λόγω πλημμυρών στη Θεσπρωτία


Τις απουσίες σε όσους μαθητές δεν θα μπορέσουν να μεταβούν αύριο στα σχολεία τους θα δικαιολογήσουν οι Δήμαρχοι Φιλιατών και Ηγουμενίτσας, σε συνεννόηση με την Πρωτοβάθμια και Δευτεροβάθμια Διεύθυνση εκπαίδευσης.

Συγκεκριμένα, στον Δήμο Φιλιατών, θα δικαιολογηθούν οι απουσίες στους μαθητές που μένουν από τη Λίστα έως και την Λεπτοκαριά. αφού είναι αδύνατη η πρόσβαση του σχολικού λεωφορείου, λόγω καταπτώσεων χωμάτων στο οδόστρωμα.

Στον Δήμο Ηγουμενίτσας. θα δικαιολογηθούν στους μαθητές που μένουν στα χωριά ανάμεσα από την Κορύτιανη μέχρι και τον Παραπόταμο, αφού η κυκλοφορία έχει διακοπεί στο ύψος του ΚΤΕΟ, και παρ'όλες τις προσπάθειες που καταβάλουν συνεργεία της Περιφερειακής Ενότητας Θεσπρωτίας από το μεσημέρι, δεν έχουν καταφέρει να απομακρύνουν τα νερά από το οδόστρωμα.
Σε ποιούς μαθητές θα δικαιολογηθούν αύριο οι απουσίες λόγω πλημμυρών στη Θεσπρωτία Σε ποιούς μαθητές θα δικαιολογηθούν αύριο οι απουσίες λόγω πλημμυρών στη Θεσπρωτία Reviewed by thespro.gr on Κυριακή, Φεβρουαρίου 01, 2015 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.