Μαθητές του Δημοτικού Σχολείου Παραμυθιάς συναντήθηκαν στη Βουλή με τον Βασίλη Γιόγιακα

Μαθητές του Δημοτικού Σχολείου Παραμυθιάς συναντήθηκαν στη Βουλή με τον Βασίλη Γιόγιακα

Μια ευχάριστη έκπληξη περίμενε τον βουλευτή Θεσπρωτίας,Βασίλη Γιόγιακα, στη Βουλή.

Είχε την ευκαιρία να συναντηθεί με τους μαθητές της 6ης τάξης και τους συνοδούς εκπαιδευτικούς από το Δημοτικό Σχολείο Παραμυθιάς, που πραγματοποιούσαν επίσκεψη στο κτίριο της Βουλής των Ελλήνων, στο πλαίσιο εκπαιδευτικής τους εκδρομής στην Αθήνα.

Μέσα σε εγκάρδιο κλίμα, ο νεοεκλεγείς βουλευτής Θεσπρωτίας και οι μαθητές αντάλλαξαν ευχές και είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν για αρκετή ώρα για θέματα που αφορούν το σχολείο τους και την πρόοδο τους. 


Τα παιδιά συνεχάρησαν τον κ. Γιόγιακα για την πρόσφατη εκλογή του στο βουλευτικό αξίωμα, ενώ ο βουλευτής καλωσόρισε τους μαθητές και τους εκπαιδευτικούς στο Μέγαρο της Βουλής, τους μίλησε για την πολιτειακή ιστορία της χώρας και τον κοινοβουλευτισμό, αλλά και για τη λειτουργία του Κοινοβουλίου και τον ρόλο των βουλευτών. 


Οι μαθητές ξεναγήθηκαν στο κτίριο του Κοινοβουλίου και στις παρουσιαζόμενες εκθέσεις. Ενημερώθηκαν για τον τρόπο οργάνωσης και λειτουργίας της Βουλής και για τις βασικές αρχές και αξίες του δημοκρατικού πολιτεύματος. 


Τέλος οι μαθητές παρακολούθησαν για λίγα λεπτά τη συνεδρίαση της ολομέλειας.
Μαθητές του Δημοτικού Σχολείου Παραμυθιάς συναντήθηκαν στη Βουλή με τον Βασίλη Γιόγιακα  Μαθητές του Δημοτικού Σχολείου Παραμυθιάς συναντήθηκαν στη Βουλή με τον Βασίλη Γιόγιακα Reviewed by thespro.gr on Πέμπτη, Φεβρουαρίου 12, 2015 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.