Προς ολοκλήρωση τα έργα της Β' φάσης στο λιμάνι Ηγουμενίτσας

Προς ολοκλήρωση τα έργα της Β' φάσης στο λιμάνι Ηγουμενίτσας


Τρέχουν τα έργα και μαζί τους τρέχουν και οι προθεσμίες. Όπως έχει αναφέρει πολλές φορές το ypodomes.com υπάρχει μία σειρά από έργα που είναι σε μεγάλο βαθμό ωριμότητας και αναμένουμε την ολοκλήρωση τους στο αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα.

Όπως είπε πηγή του ΥΠΟΜΕΔΙ στο ypodomes προγραμματίζεται η ολοκλήρωση για 4-5 έργα το επόμενο διάστημα.

Τα πρώτα έργα που θα έχουμε κορδέλες είναι τα 2 έργα που ολοκληρώνουν τον Μαλιακό Κόλπο και αφορούν την Παράκαμψη Λαμίας και το τμήμα Στυλίδα-Ράχες και που θα αποδοθούν στην κυκλοφορία τον επόμενο μήνα.

Σε φάση ολοκλήρωσης είναι και τα έργα στο Αεροδρόμιο Σητείας καθώς το μόνο που απομένει είναι ο εξοπλισμός της ΥΠΑ στα γραφεία. Τα υπόλοιπα έργα έχουν ολοκληρωθεί και τα εγκαίνια δεν πρόκειται να αργήσουν.

Σε φάση ολοκλήρωσης είναι όμως και τα έργα στα Αεροδρόμια Σκιάθου και Πάρου. Το πρώτο αναμένεται να λειτουργήσει μετά το Πάσχα και το δεύτερο στις αρχές του καλοκαιριού. Τα 2 έργα έχουν ξεκινήσει τα έργα τους από το 2013.

Αρχές του καλοκαιριού όμως ολοκληρώνονται και τα περίφημα έργα Β` φάσης του λιμανιού της Ηγουμενίτσας
Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, αυτή την εποχή μπαίνουν και τα τελευταία φρεάτια, και ολοκληρώνονται τα έργα στον Προβλήτα και το δίαυλο. 
Το κτίριο Τ3 που έχει ολοκληρωθεί το οικοδομικά θα "ντυθεί" με την επόμενη εργολαβία για τα έργα Γ` φάσης.
Νίκος Καραγιάννης-ypodomes.com
Προς ολοκλήρωση τα έργα της Β' φάσης στο λιμάνι Ηγουμενίτσας  Προς ολοκλήρωση τα έργα της Β' φάσης στο λιμάνι Ηγουμενίτσας Reviewed by thespro.gr on Δευτέρα, Φεβρουαρίου 16, 2015 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.