Την πρωτοχρονιάτικη πίτα έκοψε ο Πρωτέας Ηγουμενίτσας (+ΦΩΤΟ)

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα έκοψε ο Πρωτέας Ηγουμενίτσας (+ΦΩΤΟ)


Με απόλυτη επιτυχία σε μια κατάμεστη αίθουσα πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση κοπής πίτας του Συλλόγου μας στον χώρο εκδηλώσεων του 1 Δημοτικού Σχολείου Ηγουμενίτσας.
Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος, η τελετή για την κοπή πίτας συνιστά σημείο αναφοράς για το παρελθόν, το παρόν και το μέλλον του ΠΡΩΤΕΑ και το παρών έδωσαν σύσσωμη η αθλητική οικογένεια του συλλόγου ,φίλοι ,αλλά και εκπρόσωποι της πολιτείας, της ομοσπονδίας ΣΕΓΑΣ και των χορηγών που υποστηρίζουν ενεργά και έμπρακτα το έργο του συλλόγου μας .
 

 
Στην εκδήλωση παρέστησαν ο Δήμαρχος Ηγουμενίτσας κ Λώλος , η Δήμαρχος Σουλίου κα. Μπραΐμη- Μπότση, ο πρόεδρος του ΔΣ Δήμου Ηγουμενίτσας κ Μαρτίνης , το μέλος του ΣΕΓΑΣ κ Ράπτης , ο πρόεδρος της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ ΗΠΕΙΡΟΥ κ Μάμαλης και οι αντιδήμαρχοι Δήμου Ηγουμενίτσας κ Γκίκας , κα Δηλαβέρη , κ Λώλης .Την κοπή πίτας ευλόγησε ο Πάτερ Ελευθέριος .


 
Στην εκδήλωση βραβεύτηκαν οι αθλητές Θεοδωρίδης Λάζαρος , Καταβάτης Ηλίας , Μπέση Ναταλία , Τζοβάρα Εύη , Τζάνης Φίλιππος , Κατσέλης Ηλίας , Ζάκκας Ανδρέας , Αλεξίου Σταύρος , Χήτος Δονάτος και οι προπονητές του συλλόγου κ Βιρβίλης , Θωμάζος και Καπρινιώτης για τις επιτυχίες τους στα Πανελλήνια πρωταθλήματα το 2014 .


 
Επίσης τιμήθηκαν για την προσφορά τους στον αθλητισμό και τον σύλλογο ο κ Τζοβάρας Γιώργος ως πρώτος προπονητής του συλλόγου και ο κ. Τσέλιος Πέτρος ως μέλος του ΔΣ του συλλόγου και εν ενεργεία κριτής στίβου.
 

 
Απονεμήθηκαν έπαινοι για την εισαγωγή τους στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση στους Ζάκκα Χαρά , Διαμάντη Στέλλα , Χατζαλή Ειρήνη και Βασιλείου Παναγιώτης.


 
Τέλος τιμήθηκαν οι χορηγοί του συλλόγου για την φετινή χρονιά που είναι ΑΡΟΠΟΙΕΙΑ ΠΑΝΤΑΖΗΣ , ΙΑΤΡΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΥΓΕΙΑ , CYCLON ΘΩΜΑΖΟΣ , ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΞΕΝΩΝ ΓΛΩΣΣΩΝ ΑΝΤΩΝΙΟΥ , ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ Μ.Ε. ΡΟΠΗ , ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ , ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΥΔΑΤΟΚΑΛΛΛΙΕΡΓΗΤΩΝ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ , NETTUNO SEA FOOD .
 

 
Το Δ.Σ του συλλόγου θέλει να ευχαριστήσει όλους όσους παρευρέθηκαν και τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση και τους χορηγούς για την σημερινή εκδήλωση που ήταν ΑΡΤΟΠΟΙΕΙΑ ΠΑΝΤΑΖΗΣ , HOTEL JOLLY , ΣΕΑΣ.
Την πρωτοχρονιάτικη πίτα έκοψε ο Πρωτέας Ηγουμενίτσας (+ΦΩΤΟ) Την πρωτοχρονιάτικη πίτα έκοψε ο Πρωτέας Ηγουμενίτσας (+ΦΩΤΟ) Reviewed by thespro.gr on Κυριακή, Φεβρουαρίου 08, 2015 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.