Έκτακτη σύσκεψη στην Π.Ε. Θεσπρωτίας για τις πλημμύρες Δείτε τι αποφασίστηκε και τι πρέπει να κάνουν οι κάτοικοι (+ΒΙΝΤΕΟ)

Έκτακτη σύσκεψη στην Π.Ε. Θεσπρωτίας για τις πλημμύρες
Δείτε τι αποφασίστηκε και τι πρέπει να κάνουν οι κάτοικοι (+ΒΙΝΤΕΟ)


Έκτακτη σύσκεψη πραγματοποιήθηκε στις 10 το πρωί, στην Π.Ε. Θεσπρωτίας με θέμα τα ακραία καιρικά φαινόμενα και τις πλημμύρες που χτύπησαν ολόκληρο το Νομό Θεσπρωτίας.
Στη σύσκεψη συμμετείχαν, ο Αντιπεριφερειάρχης Θεσπρωτίας, οι Δήμαρχοι Ηγουμενίτσας, Σουλίου και Φιλιατών, πρόεδροι Κοινοτήτων, ο Διοικητής της Πυροσβεστικής υπηρεσίας, ο Αστυνομικός Υποδιευθυντής και ο Διοικητής της Τροχαίας, καθώς και υπηρεσιακοί παράγοντες των τεχνικών υπηρεσιών της Περιφέρειας.


Δείτε τις δηλώσεις του Αντιπεριφερειάρχη Θεσπρωτίας κ. Πιτούλη για το τί αποφασίστηκε όπως και το τι πρέπει να κάνουν οι πολίτες για την καταγραφή των ζημιών που υπέστησαν.

Έκτακτη σύσκεψη στην Π.Ε. Θεσπρωτίας για τις πλημμύρες Δείτε τι αποφασίστηκε και τι πρέπει να κάνουν οι κάτοικοι (+ΒΙΝΤΕΟ) Έκτακτη σύσκεψη στην Π.Ε. Θεσπρωτίας για τις πλημμύρες  Δείτε τι αποφασίστηκε και τι πρέπει να κάνουν οι κάτοικοι (+ΒΙΝΤΕΟ) Reviewed by thespro.gr on Δευτέρα, Φεβρουαρίου 02, 2015 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.