Προσπάθειες για να μην κλείσει η Εγνατία Οδός, στο ύψος της Πεδινής Ιωαννίνων

Προσπάθειες για να μην κλείσει η Εγνατία Οδός, στο ύψος της Πεδινής Ιωαννίνων

 
Από την "Εγνατία Οδός Α.Ε." ανακοινώνεται ότι στη λεκάνη της Πεδινής Ιωαννίνων, λόγω των ισχυρών και συνεχών βροχοπτώσεων που επικρατούν στην περιοχή τα τελευταία 24ωρα, η στάθμη των υδάτων έχει ανέλθει σημαντικά καθώς οι φυσικοί αποδέκτες της περιοχής (καταβόθρες, λίμνη Παμβώτιδα) αδυνατούν να παραλάβουν τις εξαιρετικά μεγάλες παροχές.Προς αποφυγή εισροής νερού στο κατάστρωμα του αυτοκινητόδρομου της Εγνατίας Οδού εκτελούνται εργασίες συγκράτησης καθόλη τη διάρκεια του 24ώρου, περί τη χ.θ. 67+500, δυτικά του Α/Κ Ιωαννίνων και στους δύο κλάδους του αυτοκινητόδρομου.
 
Κατά τη διάρκεια των εργασιών παρακαλούνται όλοι οι οδηγοί να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί κατά τη διέλευσή τους από την περιοχή, να τηρούν τα όρια ταχύτητας, να ακολουθούν τις υποδείξεις των αρμόδιων οργάνων και της σήμανσης των έργων και να επιδεικνύουν αυξημένη προσοχή προς τις ομάδες συντήρησης που εργάζονται στην οδό.
Προσπάθειες για να μην κλείσει η Εγνατία Οδός, στο ύψος της Πεδινής Ιωαννίνων  Προσπάθειες για να μην κλείσει η Εγνατία Οδός, στο ύψος της Πεδινής Ιωαννίνων Reviewed by thespro.gr on Τετάρτη, Φεβρουαρίου 04, 2015 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.