Βασίλειος Γιόγιακας ένας καρδιολόγος με μεγάλη καρδιά ο νέος Βουλευτής (ΝΔ) Ν. ΘΕΣΠΡΩΤΊΑΣ γιορτάζει την εκλογή του , με τους Βορειοηπειρώτες υποστηρικτές του

Βασίλειος Γιόγιακας ένας καρδιολόγος με μεγάλη καρδιά ο νέος Βουλευτής (ΝΔ) Ν. ΘΕΣΠΡΩΤΊΑΣ γιορτάζει την εκλογή του , με τους Βορειοηπειρώτες υποστηρικτές του


Ο νεοκλεγείς βουλευτής Ν. Θεσπρωτίας για την Νέα Δημοκρατία καρδιολόγος κ.Βασίλειος Γιόγιακας , σήμερα , βρέθηκε σε φιλικό περιβάλλον ,στην Λιβαδειά ,επιφυλάσσοντας μια γιορτινή ατμόσφαιρα για την εκλογή του και την υποστήριξή όπου του έδειξαν οι Βορειοηπειρώτες φίλοι του .
 
 
Παρευρέθηκαν οι , υφυπουργός Γεωργίας κ.Ιωάννης Μπάμπης, έπαρχος Αλύκου κ.Χρήστος Καΐσης αντι- περιφερειάρχης Αυλώνας και αντιπρόεδρος Ομόνοιας Αγ.Σαράντα κ.Χαράλαμπος Παντέχης, πρόεδρος παραρτήματος Ομόνοιας Αγ.Σαράντα κ.Βασίλειος Κάγιος , Βασίλειος Μάργας , μέλη Γεν Συμβ.Ομόνοιας, καθώς επίσης αξιόλογες παρουσίες του πολιτικού χώρου και μη.

 
Ο υφυπουργός Γεωργίας κ.Ιωάννης Μπάμπης τόνισε την άριστη συνεργασία τους, << σήμερα ίσως, μας δίνετε η ευκαιρία για μια νέα πτυχή που δημιουργεί έναν μοναδικό δεσμό, στην έως τώρα γνωριμία μας με τον βουλευτή κ.Γιόγιακα ,υπενθυμίζοντας τις προτεραιότητες αλλά και προστασία της ακεραιότητας των δικαιωμάτων της Ε.Ε.Μ , στα βουλευτικά έδρανα της Ελληνικής Βουλής των 300 >>.
Ο Βουλευτής κ.Βασίλειος Γιόγιακας με τους ,υφυπουργό κ.Γιαννη Μπάμπη και έπαρχο Αλύκου κ.Χρήστο Καίση


Ο έπαρχος Αλύκου κ.Καίσης όπως επεσήμανε στην ομιλία του <<ο Βασίλης , αρχικά είναι ένας Άνθρωπος με Α’ κεφαλαίο,μετά Ιατρός και έπειτα Πολιτικός και αυτό νομίζω σημαίνει πολλά για την νέα του πορεία στον δύσκολο και ακατάπαυστο στίβο της πολιτικής όπου επέλεξε να ακολουθήσει και να αφιερώσει κομμάτι της ζωής του , για τους Έλλην πολίτες >>. 


 
Ο κ.Γιόγιακας με την σειρά του εξέφρασε ευχαριστίες ,προς όλες και όλους όπου τον υποστήριξαν σε αυτήν την δύσκολη αναμέτρηση αξιόλογων πολιτικών αντιπάλων . Δίνοντας συνάμα και το έναυσμα σε μια νέα αρχή αγώνων υπέρ των δικαιωμάτων της ΕΕΜ στην Ελληνική Βουλή τονίζοντας ιδιαίτερα ότι <<δεν λέγομαι μόνον βουλευτής της Θεσπρωτίας αλλά και των απανταχού πολιτών της ΕΕΜ , είτε ζουν στα πατρώα εδάφη είτε όχι . Είναι επιτακτική μας υποχρέωση , να στηρίξουμε τον Ελληνισμό όπου κρατά τα σκήπτρα του Ελληνισμού αναλλοίωτα στο πέρασμα του χρόνου .Γιαυτό άλλωστε βρίσκομαι σήμερα εδώ , για να σας υποβάλλω την ευαρέσκειά ,την υποστήριξη μου >>.

Να ευχηθούμε από καρδιάς με την σειρά μας , μια εποικοδομητική πολιτική καταξίωση για τον κ.Γιόγιακα και πάντα να τρέφει την φλόγα της ζωής στην καρδιά του ...υπέρ των δικαίων των πολιτών που απαρτίζουν την πολιτική του περιφέρεια αλλά των αλύτρωτων αδερφών του Βορειοηπειρωτών !
Βασίλειος Γιόγιακας ένας καρδιολόγος με μεγάλη καρδιά ο νέος Βουλευτής (ΝΔ) Ν. ΘΕΣΠΡΩΤΊΑΣ γιορτάζει την εκλογή του , με τους Βορειοηπειρώτες υποστηρικτές του Βασίλειος Γιόγιακας ένας καρδιολόγος με μεγάλη καρδιά ο νέος Βουλευτής (ΝΔ) Ν. ΘΕΣΠΡΩΤΊΑΣ γιορτάζει την εκλογή του , με τους Βορειοηπειρώτες υποστηρικτές του Reviewed by thespro.gr on Τρίτη, Φεβρουαρίου 03, 2015 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.