ΘΕΣΠΡΩΤΙΑ: ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΦΟΡΕΩΝ ΚΑΙ ΑΡΧΩΝ, ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΞΕΧΑΣΜΕΝΗ

ΘΕΣΠΡΩΤΙΑ: ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΦΟΡΕΩΝ ΚΑΙ ΑΡΧΩΝ, ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΞΕΧΑΣΜΕΝΗ


Είναι κοινό μυστικό πως, σ’ έναν τόπο μικρό, απόμακρο , ακριτικό, φτωχό και παραμελημένο, τα όποια προβλήματα, αντιμετωπίζονται με αγαστή συνεργασία των εκπροσώπων, φορέων και αρχών.
Ασφαλώς και την κύρια ευθύνη επίτευξης αυτής της απαραίτητης συνεργασίας, την έχει η πολιτική ηγεσία, αυτού του τόπου.
Είναι παρήγορο το γεγονός πως, σε αντίθεση με το προηγούμενο καθεστώς (sic) του ενός βουλευτή απρόσιτου, οι δύο νεοεκλεγέντες βουλευτές μας, έχουν δηλώσει και έχουν πείσει γι’ αυτό, ότι θα συνεργαστούν, ώστε από κοινού και σε συνεννόηση με τις υπόλοιπες τοπικές Αρχές, να εξεταστούν τα συσσωρευμένα προβλήματα.
Είναι αυτονόητο ότι κανείς δεν θα ήθελε να γίνει θεατής των γνωστών «συσκέψεων» στις οποίες χάνεται η σοβαρή και υπεύθυνη σκέψη.
Άρα, αν και τα προβλήματα πιέζουν χρονικά, ας μη βιαστούν να προβούν σε κινήσεις με, προεξοφλημένη την αποτυχία.
Θα αρκούσε μια πρώτη επαφή, έστω και άτυπη, των δύο βουλευτών με τον αντιπεριφερειάρχη και τους δημάρχους, ώστε από αυτούς να γίνουν οι προεργασίες, να συγκεντρωθούν όλα τα στοιχεία και στο μέτρο του δυνατού , να συνταχθούν τυχόν μελέτες, προτάσεις ακόμη και προθέσεις.
Ασφαλώς και μια τέτοια ευρεία σύσκεψη και υπεύθυνα προετοιμασμένη, δεν θα μπορούσε να είναι ανεξάρτητη, από τις διαπραγματεύσεις της νέας κυβέρνησης, με τους εταίρους δανειστές μας.
Όμως αυτή, η σύσκεψη, θα πρέπει να είναι ήδη στις προθέσεις και τις σκέψεις όλων των παραπάνω.
Είναι βέβαιο πως τα συμπεράσματα αυτών των τοπικών ενεργειών, θα πείσουν και τους πλέον δύσκολους και δύστροπους της κυβέρνησης και για την αναγκαιότητα επίλυσης των προβλημάτων και την επείγουσα κατάταξη εκκίνησης των προσπαθειών ανάπτυξης της Θεσπρωτίας
ΘΕΣΠΡΩΤΙΑ: ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΦΟΡΕΩΝ ΚΑΙ ΑΡΧΩΝ, ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΞΕΧΑΣΜΕΝΗ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑ: ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΦΟΡΕΩΝ ΚΑΙ ΑΡΧΩΝ, ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΞΕΧΑΣΜΕΝΗ Reviewed by thespro.gr on Τετάρτη, Φεβρουαρίου 18, 2015 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.