O TΣΑΜΠΟΥΚΑΣ ΤΗΣ ΔΕΥΑΗ

O TΣΑΜΠΟΥΚΑΣ ΤΗΣ ΔΕΥΑΗ
 

Τελικά πληροφορούμαστε πως το θέμα της ενημέρωσης, δηλαδή της ΜΗ ενημέρωσης των πολιτών- καταναλωτών νερού της Ηγουμενίτσας, από τις συνέπειες των τελευταίων έντονων καιρικών φαινομένων, έχει να κάνει με… τσαμπουκά. Η ηγεσία της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης και Αποχέτευσης της Ηγουμενίτσας, βρήκε την ευκαιρία (sic), να στείλει ένα ηχηρό μήνυμα (sic) στους καταναλωτές-πολίτες, ότι είναι πολυτέλεια γι’ αυτούς η ενημέρωση για την ποιότητα του νερού των καταναλωτών. Ασχέτως ηλικίας, φύλου ή κατάστασης της υγείας τους. Ότι στην εποχή που ζούμε, δηλαδή στον 21ο αιώνα, ο Έλληνας πολίτης δε δικαιούται τίποτε. Τα δε περί συνταγματικών δικαιωμάτων, περί πανανθρώπινων αξιών, περί προστασίας τους από την Δικαιοσύνη, είναι για την ηγεσία της ΔΕΥΑΗ, κούφια λόγια.
Γι’ αυτό και εκείνη, η ηγεσία της ΔΕΥΑΗ, επιδεικνύει τον… τσαμπουκά της.
Γιατί είναι υπεράνω όλων.
Υπεράνω προσώπων.
Υπεράνω νόμων.
Υπεράνω δικαιωμάτων.
Υπεράνω αξιών.
Βέβαια, στο τέλος ξυρίζουν τον γαμπρό.
Η Ελληνική Δικαιοσύνη, δεν μίλησε ακόμη. Όταν όμως μιλήσει, τότε θα δούμε και το μέγεθος του τσαμπουκά της ηγεσίας της ΔΕΥΑΗ.
Με την ευκαιρία, όμως, ας την πληροφορήσουμε πως την ευαισθησία ως προς το δικαίωμα ελέγχου της ποιότητας του νερού, που παρέχει προς τους καταναλωτές- πολίτες και της ενημέρωσής τους, δεν το έχουμε μόνο εμείς, όπως υποστηρίζει.
Αυτό το έχει και η ίδια η Πολιτεία.
Αυτό ασφαλώς προκύπτει και από το κατεπείγον έγγραφο, που απέστειλε προς την περιφέρεια Ηπείρου το υπουργείο υγείας.
O TΣΑΜΠΟΥΚΑΣ ΤΗΣ ΔΕΥΑΗ O TΣΑΜΠΟΥΚΑΣ ΤΗΣ ΔΕΥΑΗ Reviewed by thespro.gr on Δευτέρα, Φεβρουαρίου 16, 2015 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.