Αλέκος Δροσόπουλος: Ταφόπλακα για το ασφαλιστικό των ‘90-‘95. Δικαστική διεκδίκηση η μόνη επιλογή

Αλέκος Δροσόπουλος: Ταφόπλακα για το ασφαλιστικό των ‘90-‘95. Δικαστική διεκδίκηση η μόνη επιλογή

 
Ταφόπλακα για το ασφαλιστικό των ‘90-‘95 βάζει η σύμβουλος του υπουργού Οικονομικών, Γιάνη Βαρουφάκη κα. Παναρίτη η οποία άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο περικοπής των πρόωρων συνταξιοδοτήσεων, λέγοντας χαρακτηριστικά πως είναι ντροπή να βγαίνουν συνταξιούχοι στα 45 χρόνια τους και να υπάρχουν ακόμα τέτοιοι συνταξιούχοι, σημειώνοντας πως αυτό πρέπει να σταματήσει. 

Η αρνητική αυτή εξέλιξη δίνει άλλη τροπή στην υπόθεση του ασφαλιστικού και στη μέγιστη αδικία της βίαιης μετάβασης που αφορά κυρίως τις σειρές που κατετάγησαν στο Λ.Σ. τα έτη ‘93-‘95. 


Τα στελέχη του Λιμενικού Σώματος ήδη αρχίζουν και αντιδρούν τονίζοντας ότι η Ομοσπονδία θα έπρεπε να είχε λάβει εδώ και καιρό τα μέτρα της ώστε να μην παρουσιάζεται σήμερα μία κατάσταση τελεσίδικα αρνητική και μη αναστρέψιμη.
 
Για το λόγο αυτό οι τοπικές Ενώσεις πήραν την υπόθεση στα χέρια τους.

Ο Πρόεδρος της ΕΠΛΣ ΒΔ Ελλάδος Δροσόπουλος Αλέκος (τηλ.6987847256) καλεί τις τοπικές Ενώσεις και τα Προεδρεία τους σε μία από κοινού κίνηση διεκδίκησης μέσω δικαστικής οδού τονίζοντας σχετικά: 

Οι Ενώσεις θα πρέπει να πάρουμε την υπόθεση στα χέρια μας προκειμένου να εξασφαλίσουμε ένα ασφαλιστικό σύστημα δίκαιο τόσο για τους αδικημένους ασφαλισμένους 90-95 όσο και για τους νέους συναδέλφους.
Αλέκος Δροσόπουλος: Ταφόπλακα για το ασφαλιστικό των ‘90-‘95. Δικαστική διεκδίκηση η μόνη επιλογή Αλέκος Δροσόπουλος: Ταφόπλακα για το ασφαλιστικό των ‘90-‘95. Δικαστική διεκδίκηση η μόνη επιλογή Reviewed by thespro.gr on Τρίτη, Μαρτίου 17, 2015 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.