Αντώνης Νάστας - Αντώνης Μπέζας Ο ένας ακυρώνει τον άλλον

Αντώνης Νάστας - Αντώνης Μπέζας
Ο ένας ακυρώνει τον άλλον



Σε δηλώσεις του στο prevezaposto.gr ο Αντώνης Μπέζας σημείωσε πως ο Δήμαρχος Πάργας του ζήτησε να αναλάβει έναν τέτοιο ρόλο, κάτι που το αποδέχθηκε γιατί γνωρίζει και την περιοχή και έχει διάθεση να προσφέρει από οποιαδήποτε θέση και να βοηθήσει το έργο του Δημάρχου και της Δημοτικής Αρχής.
Πολύ ανθρώπινα δε πρόσθεσε, ότι και για βιοποριστικούς λόγους αποδέχθηκε την πρόταση, αφού από την πολιτική δεν έχει πλουτίσει, ενώ είχε εγκαταλείψει και την επαγγελματική του ενασχόληση ως μηχανικός στην Ηγουμενίτσα όσο ασχολούνταν με την πολιτική.

Σε δηλώσεις του ο Δήμαρχος Πάργας, Αντώνης Νάστας, σημειώνει ότι τον κύριο Μπέζα τον παρακαλέσαμε να έρθει να μας βοηθήσει με τις γνώσεις και με την εμπειρία που έχει.
Εμείς θέλουμε να μας συνδράμει με τις γνώσεις του ως πολιτικός μηχανικός.
Μάλιστα τον πίεσα για να έρθει και επειδή εκτιμά και την φιλία μας και τη συνεργασία που είχαμε θα προσφέρει αρκετά στον Δήμο Πάργας. 

Αυτά δήλωσαν οι δύο πολιτικοί άντρες, απαντώντας στο δημοσίευμά μας για τον διορισμό του κ. Μπέζα ως ειδικός σύμβουλος του Δημάρχου Πάργας.
 
Βέβαια μέσα από την απάντησή τους, που δεν είχαν το θάρρος να μας αποστείλουν, ο ένας ακυρώνει τον άλλον για την απόφασή τους.
 
Ο μεν κ. Νάστας δηλώνει πως θέλουν τον κ. Μπέζα να συνδράμει με τις γνώσεις του ως πολιτικός μηχανικός, ο δε Μπέζας πως αποδέχθηκε την πρόταση για βιοποριστικούς λόγους, αφού είχε εγκαταλείψει την επαγγελματική του ενασχόληση ως μηχανικός όσο ασχολούνταν με την πολιτική, δηλαδή από το 2000.

Επομένως ποιά ακριβώς εμπειρία μηχανικού θα μεταλαμπαδεύσει στον Δήμο Πάργας;

Βέβαια ο κ. Νάστας ακυρώνει και τον εαυτό του, αφού αναφέρει πως πίεσε τον κ. Μπέζα να αναλάβει τη θέση εκτιμώντας τη φιλία τους.
 
Αυτός δηλαδή είναι ο λόγος για την επιλογή του κ. Μπέζα ως ειδικού συμβούλου στον Δήμο Πάργας.
 
Η προσωπική φιλία του με τον Δήμαρχο και όχι η εμπειρία του ως μηχανικός.
 
Αυτά για να μην κοροϊδευόμαστε.
Αντώνης Νάστας - Αντώνης Μπέζας Ο ένας ακυρώνει τον άλλον Αντώνης Νάστας - Αντώνης Μπέζας Ο ένας ακυρώνει τον άλλον Reviewed by thespro.gr on Παρασκευή, Μαρτίου 06, 2015 Rating: 5

1 σχόλιο:

  1. THA ITHELA NA XANA ELTHO STA PALIKARIA TOU TOPOUMOU TOUS 2 ANTONIDES O ENAS YLIFI TON ALON POU INE RE TO ITHOS TOU ANDROPOU POU STIN POLITIKI ZOI PREPI NA INE KANIS KRISTALINA KATHAROS 35 HRONIA POLITIKOPIIMENOS STIN AUSTRALIA, POU YIA ENA MBOUKALI KRASI POU DEN DILOSE O PROIN PROTHIPOURYOS BARRY O'FAROLL PATATITHIKE APO TIN PROTHIPOURYIA. KE LEME POUS TOUS DITIKOU TOUS DOSAME TA FOTA.TI LENE I DIMOTES TIS OMORFIS PARGAS PREPI NA ANALABOUNE TIS EFTHINES TOUS.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σελίδες

Από το Blogger.