Η ΕΙΛΙΚΡΙΝΕΙΑ ΘΕΛΕΙ ΑΡΕΤΗ ΚΑΙ ΤΟΛΜΗ Απάντηση της αντιπολίτευσης στη Δήμαρχο Σουλίου για την απένταξη του Σχολείου Βούλγαρη από το εξοικονομώ

Η ΕΙΛΙΚΡΙΝΕΙΑ ΘΕΛΕΙ ΑΡΕΤΗ ΚΑΙ ΤΟΛΜΗ 
Απάντηση της αντιπολίτευσης στη Δήμαρχο Σουλίου για την απένταξη του Σχολείου Βούλγαρη από το εξοικονομώ


Δυστυχώς για σας κυρία Δήμαρχε, για την απένταξη το Σχολείου ¨Βούλγαρη¨ από το ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΩ υπάρχουν ευθύνες!! Προφανώς οι ευθύνες αυτές πρέπει να αναζητηθούν και να καταλογισθούν!!

Αλήθεια, γιατί δεν απαντάτε πότε ενημερωθήκατε για την απένταξη; Η επίσημη ενημέρωση όπως φαίνεται και από τον πίνακα αποδεκτών που εντέχνως αποκρύψατε στην απάντηση σας, έγινε στις 7 Ιανουαρίου 2014. Επίσης αποκρύψατε την ημερομηνία αντίδρασης της Κ.Ε.Δ.Ε, αν και μνημονεύετε το δελτίο τύπου της. Η ημερομηνία του Δελτίου Τύπου της Κ.Ε.Δ. Ε, ειναι 14 Ιανουαρίου.

Γιατί λοιπόν ενώ στο διάστημα αυτό πραγματοποιήθηκαν δυο Δημοτικά Συμβούλια δεν ενημερώσατε το Σώμα;

Άλλωστε επειδή 4 χρόνια τώρα έχετε «άριστες σχέσεις» και επιδόσεις στα facebook – Διαδίκτυο και ΜΜΕ καλό είναι να χρησιμοποιείτε αυτά όχι μόνο κυρίως για προσωπική προβολή σας αλλά και ενημέρωση για τα προβλήματα που προκύπτουν για τα συμφέροντα του Δήμου μας και την άμεση επίλυση τους.

Όλες οι ενέργειες της ΕΝΩΤΙΚΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ για την ΑΝΑΠΤΥΞΗ έχουν μόνο σκοπό την Πρόοδο του Δήμου Σουλίου. Να είστε σίγουρη κυρία Δήμαρχε ότι σε οποιαδήποτε ενέργεια σας για το συμφέρον του Δήμου και τον Δημοτών θα είμαστε ΔΙΠΛΑ σας. Εάν όμως θίγονται τα συμφέροντα του Δήμου να γνωρίζεται καλά ότι είμαστε ΑΠΕΝΑΝΤΙ σας.

Το πώς θα ασκήσουμε το θεσμικό μας ρόλο σαν αντιπολίτευση στο Δήμο Σουλίου το αποφασίζουμε εμείς και δεν θα μας το υποδείξει η Δήμαρχος.

Ο καθένας μπορεί να δει στο διαδίκτυο στο Paramythia On Line το Δημοτικό Συμβούλιο της 19 Σεπτεμβρίου 2014 τη σχετική συζήτηση για το Σχολείο Βούλγαρη και το ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΩ.

Από το Σεπτέμβριο ήδη επισημάναμε τεκμηριωμένα στο Δημοτικό Συμβούλιο τον κίνδυνο απένταξης από το πρόγραμμα ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΩ λόγω καθυστερήσεων του Σχολείου ¨Βούλγαρη¨.

Παρά τις καθησυχαστικές δηλώσεις και την σιγουριά της Δημάρχου για την ολοκλήρωση του έργου αποδείχτηκε ότι είχαμε ΔΙΚΑΙΟ και δυστυχώς επιβεβαιώθηκαν οι ανησυχίες μας.

Να είναι σίγουροι οι συνδημότες ότι ΣΤΟΧΟΣ μας είναι πάντα το συμφέρον του Δήμου και των Δημοτών.

Χρειάζεται τελικά όχι μόνο τόλμη και αρετή αλλά και ειλικρίνεια από την πλευρά της Δημάρχου ώστε να αναλάβει τα λάθη και τις ευθύνες της.



ΕΝΩΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ για την ΑΝΑΠΤΥΞΗ
Η ΕΙΛΙΚΡΙΝΕΙΑ ΘΕΛΕΙ ΑΡΕΤΗ ΚΑΙ ΤΟΛΜΗ Απάντηση της αντιπολίτευσης στη Δήμαρχο Σουλίου για την απένταξη του Σχολείου Βούλγαρη από το εξοικονομώ Η ΕΙΛΙΚΡΙΝΕΙΑ ΘΕΛΕΙ ΑΡΕΤΗ ΚΑΙ ΤΟΛΜΗ  Απάντηση της αντιπολίτευσης στη Δήμαρχο Σουλίου για την απένταξη του Σχολείου Βούλγαρη από το εξοικονομώ Reviewed by thespro.gr on Παρασκευή, Μαρτίου 06, 2015 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.