ΕΜΠΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ: «ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑ» ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΗ ΑΡΓΙΑ

ΕΜΠΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ: «ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑ» ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΗ ΑΡΓΙΑ



Καταδικάζουμε, απερίφραστα, την αναδίπλωση της κυβέρνησης στο θέμα της κυριακάτικης αργίας, δια στόματος του Υπουργού Οικονομίας, Υποδομών, Ναυτιλίας και Τουρισμού κ. Σταθάκη.

Ο κ. Σταθάκης, ο οποίος σε ομιλία του στη Βουλή, κατά τη συζήτηση επί των προγραμματικών δηλώσεων της κυβέρνησης, είχε ξεκαθαρίσει ότι «τις Κυριακές, τα καταστήματα θα είναι κλειστά», το περασμένο Σάββατο, στη Γενική Συνέλευση της Συνομοσπονδίας (ΕΣΕΕ), αποκαλύφθηκε με το «επτά Κυριακές ανοιχτά», αποδεικνύοντας ότι οι περίφημες διακηρύξεις και δηλώσεις δεν ήταν παρά προεκλογικές υποσχέσεις και δεν υπάρχει καμία διαφορά με την προηγούμενη κυβέρνηση και τις δεσμεύσεις της, απέναντι στους δανειστές και τις πολυεθνικές.

Καταδικάζουμε, επίσης, τη συνενοχή του Προεδρείου και του διοικητικού συμβουλίου της ΕΣΕΕ και της συντριπτικής πλειοψηφίας των αντιπροσώπων που αποδέχτηκαν αυτή την εξέλιξη.

Καλούμε τους συναδέλφους που δεν έχουν εξαρτήσεις να επιμείνουν στο αίτημα για νομοθετική κατοχύρωση της κυριακάτικης αργίας και την καθιέρωση εθνικού ωραρίου 48 ωρών δουλειάς την εβδομάδα με 3 απογεύματα κλειστά, υποχρεωτικό για όλους.
ΕΜΠΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ: «ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑ» ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΗ ΑΡΓΙΑ ΕΜΠΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ: «ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑ» ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΗ ΑΡΓΙΑ Reviewed by thespro.gr on Σάββατο, Μαρτίου 21, 2015 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.