Τραγική η κατάσταση στα «βραχάκια» στην παραλιακή Ηγουμενίτσας (+ΦΩΤΟ)

Τραγική η κατάσταση στα «βραχάκια» στην παραλιακή Ηγουμενίτσας (+ΦΩΤΟ)




Τραγική θα μπορούσε κάποιος να χαρακτηρίσει την κατάσταση στην οποία βρίσκεται η παραλιακή Ηγουμενίτσας στα λεγόμενα «βραχάκια». Κατά μήκος της παραλιακής όπως θα δείτε και στις φωτογραφίες που έστειλε αναγνώστης στο e-igoumenitsa.gr , σε πολλά σημεία εκεί που παλαιοτέρα υπήρχαν κάγκελα για την προστασία των πεζών, τώρα υπάρχει ένα επικίνδυνο κενό. Με την πάροδο του χρόνου και την ανύπαρκτη συντήρηση τους τα κάγκελα είτε έχουν σπάσει και πεταχτεί μέσα στην θάλασσα είτε είναι κομμένα και σκουριασμένα.


Από την άλλη η μικρή παιδική χαρά που βρίσκεται στον ίδιο χώρο δεν είναι σε καλύτερη κατάσταση όπως θα δείτε σε φωτογραφίες που ανάρτησε στο Facebook η Pelorus. Σπασμένα ξύλα, τρύπες , σκουριασμένα σίδερα, καρφιά να προεξέχουν, σκουπίδια και πεταμένοι πάγκοι.

Το σημείο όπως καταλαβαίνετε είναι εξαιρετικά επικίνδυνο, ειδικότερα για τα μικρά παιδιά τα οποία συνεχώς βρίσκονται με τους γονείς στον χώρο αυτό , είτε για παιχνίδι στην μικρή παιδική χαρά, είτε ακόμα και τους θερινούς μήνες, στους υπαίθριους χώρους τους οποίους παραχωρεί ο δήμος στα café-bar της πόλης τα τελευταία δυο χρόνια.

Το ποιος ευθύνεται για την κατάσταση αυτή είναι δυστυχώς περίπλοκο.



Κάποιος θα πει για τον ΟΛΗΓ, άλλος θα πει για τον Δήμο Ηγουμενίτσας μιας και αυτός νοικιάζει υπαίθριους χώρους σε καταστήματα και τέλος κάποιοι θα πουν για την κτηματική υπηρεσία. Αν κρίνουμε από το λιμανάκι Ηγουμενίτσας τότε σίγουρα κανένας δεν θέλει να ασχοληθεί και να αναλάβει ευθύνες.

Ερωτώνται λοιπόν, Ο Δήμος Ηγουμενίτσας, η Ο.Λ.ΗΓ Α. Ε καθώς και η κτηματική, ποιος ευθύνεται για την κατάσταση αυτή και αν σκοπεύει να κάνει κάτι για την συντήρηση και ανάπλαση του χώρου. 

Δείτε φωτογραφίες από το σημείο: e-igoumenitsa.gr
Τραγική η κατάσταση στα «βραχάκια» στην παραλιακή Ηγουμενίτσας (+ΦΩΤΟ) Τραγική η κατάσταση στα «βραχάκια» στην παραλιακή Ηγουμενίτσας (+ΦΩΤΟ) Reviewed by thespro.gr on Σάββατο, Μαρτίου 21, 2015 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.