Τι αποφασίστηκε στην γενική συνέλευση Προδρομίου για την χάραξη της οδού Παραμυθιάς Μεσοποτάμου

Τι αποφασίστηκε στην γενική συνέλευση Προδρομίου για την χάραξη της οδού Παραμυθιάς Μεσοποτάμου

 
Το πρόβλημα που έχει δημιουργηθεί στο Προδρόμι, με την χάραξη του νέου δρόμου Παραμυθιάς Μεσοποτάμου, συζητήθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης σε έκτακτη γενική συνέλευση μετά από πρωτοβουλία του προέδρου της Τ.Κ Προδρομίου, Βασίλη Φίλη.

Το παρόν μεταξύ άλλων έδωσαν ο υπεύθυνος μελετητής της περιφέρειας για την χάραξη του νέου δρόμου, η Δήμαρχος Σταυρούλα Μπραίμη, ο αντιπεριφεριάρχης Θωμάς Πιτούλης, οι Περιφερειακοί Σύμβουλοι Αντιγόνη Φίλη και Άλκης Λάμπρου, σχεδόν το μισό Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Σουλίου και πλήθος κόσμου.

Αποτέλεσμα της συνάντησης ήταν η συμφωνία να κατατεθεί νέα πρόταση στον μελετητή, σύμφωνα με την οποία η χάραξη της οδικής σύνδεσης θα τοποθετηθεί στο ύψος του καναλίου όμβριων υδάτων. 




Οι κάτοικοι του Προδρομίου ζήτησαν εκτός από την αλλαγή της χάραξης, να προβλεφθεί η συγκέντρωση όμβριων υδάτων αφού είναι γνωστό πως το Προδρόμι αντιμετωπίζει προβλήματα σε περιόδους έντονης βροχόπτωσης. Επίσης ζήτησαν να προβλεφθούν περισσότερα σημεία προσέγγισης στην νέα οδό ταχείας κυκλοφορίας. Ο χρόνος πιέζει καθώς σε 1 μήνα και κάτι προβλέπεται να περάσει υπουργικό συμβούλιο για την σύνδεση Παραμυθιάς Μεσοποτάμου, όποτε οτι κινήσεις γίνουν θα πρέπει να γίνουν άμεσα.

Υπενθυμιζουμε πως η αναθεωρημένη χάραξη του νέου δρόμου, χωρίζει το Προδρόμι στα 2, δημιουργώντας προβλήματα στην επικοινωνία των κατοίκων, αφού 20 σπίτια της κοινότητας θα βρίσκονται κάτω από τον νέο δρόμο ταχείας κυκλοφορίας.

Τι αποφασίστηκε στην γενική συνέλευση Προδρομίου για την χάραξη της οδού Παραμυθιάς Μεσοποτάμου Τι αποφασίστηκε στην γενική συνέλευση Προδρομίου για την χάραξη της οδού Παραμυθιάς Μεσοποτάμου Reviewed by thespro.gr on Παρασκευή, Μαρτίου 06, 2015 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.