Ακόμα 4 συλλήψεις στο λιμάνι της Ηγουμενίτσας

Ακόμα 4 συλλήψεις στο λιμάνι της Ηγουμενίτσας


 
Δύο (02) παράνομα εισελθόντες αλλοδαποί, στερούμενοι ταξιδιωτικών εγγράφων, οι οποίοι εντοπίστηκαν από υπάλληλο εταιρείας παροχής υπηρεσιών ασφάλειας μετά από ένδειξη σκλύλου βιοανίχνευσης να επιχειρούν να κρυφτούν σε Φ/Γ όχημα, με σκοπό να μεταβούν παράνομα στο εξωτερικό, συνελήφθησαν, βραδινές ώρες χθες, εντός του λιμένα εξωτερικού Ηγουμενίτσας, από στελέχη της οικείας Λιμενικής Αρχής.
Προανάκριση, κατά την αυτόφωρη διαδικασία, διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ηγουμενίτσας.
 
Επίσης, δύο (02) παράνομα εισελθόντες αλλοδαποί συνελήφθησαν, πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, εντός του λιμένα εξωτερικού Ηγουμενίτσας, από στελέχη του Γραφείου Ασφαλείας της οικείας Λιμενικής Αρχής.
Συγκεκριμένα, ένας εκ των ανωτέρω κατείχε και επέδειξε για τον ευατό του πλαστό δελτίο ταυτότητας Βουλγαρίας και για λογαριασμό του ανωτέρω συνοδευόμενου ανήλικου αδερφού του, ταξιδιωτικό έγγραφο Ελλάδος που ανήκε σε άλλο πρόσωπο, με σκοπό να μεταβούν λάθρα στο εξωτερικό.
Προανάκριση διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ηγουμενίτσας ενώ κατασχέθηκαν τα ανωτέρω έγγραφα.
Ακόμα 4 συλλήψεις στο λιμάνι της Ηγουμενίτσας Ακόμα 4 συλλήψεις στο λιμάνι της Ηγουμενίτσας Reviewed by thespro.gr on Τετάρτη, Απριλίου 01, 2015 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.