Με τον Αντώνη Σαμαρά δείπνησε χθες το βράδυ ο Βασίλης Γιόγιακας (+ΒΙΝΤΕΟ)

Με τον Αντώνη Σαμαρά δείπνησε χθες το βράδυ ο Βασίλης Γιόγιακας (+ΒΙΝΤΕΟ)

Κάνοντας τη δική του... ρελάνς στους εσωκομματικούς αμφισβητίες που συχνά πυκνά οργανώνουν δείπνα ο πρόεδρος της ΝΔ και σε μια προσπάθεια να συσφίξει τους δεσμούς του με τη νεότερη γενιά του στελεχιακού δυναμικού της ΝΔ, προσκάλεσε χθες στην αγαπημένη του ταβέρνα στην Κηφισιά τους νεοκλεγέντες βουλευτές του κόμματός του.

Ετσι, το βράδυ της Τρίτης βρέθηκαν σε γνωστή ταβέρνα της Κηφισιάς και δείπνησαν με τον πρώην πρωθυπουργό οι νέοι βουλευτές Κώστας Αχ. Καραμανλής, Βασίλης Οικονόμου, Γιώργος Κουμουτσάκος, Ανδρέας Κατσανιώτης, Θεόδωρος Φορτσάκης, Χρήστος Μπουκώρος, Κώστας Βλάσσης, Ιωάννης Αντωνιάδης, Στέργιος Γιαννάκης, Στέφανος Γκίκας, Βασίλης Γιόγιακας, Τάσος Δημοσχάκης και Νίκη Κεραμέως. Παρών ήταν επίσης ο Κώστας Μπούρας. 




Στο μενού της... συζήτησης η συμπεριφορά της Ζωής Κωνσταντοπούλου αλλά και γενικότερα το πολιτικό σκηνικό, με τον πρόεδρο της ΝΔ να εκτιμά ότι η εικόνα του κόσμου για τη ΝΔ θα γίνει πιο θετική καθώς η διαπραγμάτευση της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ με τους εταίρους θα προχωρά.


Με τον Αντώνη Σαμαρά δείπνησε χθες το βράδυ ο Βασίλης Γιόγιακας (+ΒΙΝΤΕΟ) Με τον Αντώνη Σαμαρά δείπνησε χθες το βράδυ ο Βασίλης Γιόγιακας (+ΒΙΝΤΕΟ) Reviewed by thespro.gr on Τετάρτη, Απριλίου 01, 2015 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.