Τέσσερις συλλήψεις στην Ηγουμενίτσα

Τέσσερις συλλήψεις στην Ηγουμενίτσα
 
 

Ένας 17χρονος παράνομα εισελθών αλλοδαπός συνελήφθη, βραδινές ώρες εχτές, εντός του λιμένα εξωτερικού Ηγουμενίτσας, από στελέχη της οικείας Λιμενικής Αρχής.

Συγκεκριμένα, ο ανωτέρω εντοπίστηκε από υπάλληλο ιδιωτικής εταιρείας παροχής υπηρεσιών ασφάλειας, να επιχειρεί να κρυφτεί κάτω από Φ/Γ όχημα το οποίο επρόκειτο να φορτωθεί σε Ε/Γ-Ο/Γ πλοίο με προορισμό το εξωτερικό, στερούμενος νόμιμων ταξιδιωτικών εγγράφων.

Προανάκριση διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ηγουμενίτσας.


Ένας (01) παράνομα εισελθών αλλοδαπός συνελήφθη, βραδινές ώρες χθες, εντός του επιβατηγού σταθμού του λιμένα εξωτερικού Ηγουμενίτσας, από προσωπικό του γραφείου Ασφάλειας της οικείας Λιμενικής Αρχής.

Συγκεκριμένα, ο ανωτέρω, κατείχε και επέδειξε πλαστό ταξιδιωτικό έγγραφο, με σκοπό την παράνομη έξοδό του από τη χώρα.

Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ηγουμενίτσας, που διενεργεί την προανάκριση, κατά την αυτόφωρη διαδικασία, κατασχέθηκε το ανωτέρω έγγραφο.


Δύο (02) παράνομα εισελθόντες αλλοδαποί συνελήφθησαν, πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, στην πύλη εισόδου του λιμένα εξωτερικού Ηγουμενίτσας, από στελέχη της οικείας Λιμενικής Αρχής.
Συγκεκριμένα, οι ανωτέρω εντοπίστηκαν από υπάλληλο ιδιωτικής εταιρείας παροχής υπηρεσιών ασφάλειας, κρυμμένοι στο μπροστινό μέρος λεωφορείου, και συγκεκριμένα κάτω από τη ρεζέρβα του, στερούμενοι ταξιδιωτικών εγγράφων, με σκοπό να μεταβούν λάθρα στο εξωτερικό.
Προανάκριση διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ηγουμενίτσας.
Τέσσερις συλλήψεις στην Ηγουμενίτσα Τέσσερις συλλήψεις στην Ηγουμενίτσα Reviewed by thespro.gr on Τρίτη, Απριλίου 21, 2015 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.