Πέντε συλλήψεις στην Ηγουμενίτσα

Πέντε συλλήψεις στην Ηγουμενίτσα



Ένας 21χρονος παράνομα εισελθών αλλοδαπός και ο 58χρονος αλλοδαπός διακινητής του συνελήφθησαν, απογευματινές ώρες χθες, στην πύλη εισόδου του λιμένα εξωτερικού Ηγουμενίτσας, από προσωπικό της οικείας Λιμενικής Αρχής.

Συγκεκριμένα, σε έλεγχο που διενεργήθηκε σε Φ/Γ όχημα με επικαθήμενο, βρέθηκε κρυμμένος εντός του φορτίου, το οποίο αποτελούνταν από πολυεστερικά υλικά, ένας 21χρονος αλλοδαπός στερούμενος νόμιμων ταξιδιωτικών εγγράφων, με σκοπό ο 58χρονος αλλοδαπός οδηγός του ανωτέρω Φ/Γ οχήματος να τον μεταφέρει λάθρα στο εξωτερικό.

Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ηγουμενίτσας που διενεργεί την προανάκριση, κατασχέθηκε το ανωτέρω Φ/Γ όχημα.

*****

Δύο (02) παράνομα εισελθόντες αλλοδαποί συνελήφθησαν, βραδινές ώρες χθες, εντός του λιμένα εξωτερικού Ηγουμενίτσας, από στελέχη της οικείας Λιμενικής Αρχής.

Συγκεκριμένα, οι ανωτέρω εντοπίστηκαν από υπάλληλο ιδιωτικής εταιρείας παροχής υπηρεσιών ασφάλειας, κρυμμένοι ο μεν στα αξόνια Φ/Γ οχήματος και ο δε εντός του φορτίου, στερούμενοι ταξιδιωτικών εγγράφων, με σκοπό να μεταβούν λάθρα στο εξωτερικό.

Προανάκριση διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ηγουμενίτσας.

*****

Ένας 24χρονος παράνομα εισελθών αλλοδαπός συνελήφθη, βραδινές ώρες χθες, εντός του λιμένα εξωτερικού Ηγουμενίτσας, από στελέχη της οικείας Λιμενικής Αρχής.

Συγκεκριμένα, ο ανωτέρω εντοπίστηκε από υπάλληλο ιδιωτικής εταιρείας παροχής υπηρεσιών ασφάλειας, να εισέρχεται εντός του λιμένα και να κρύβεται κάτω από Φ/Γ όχημα το οποίο επρόκειτο να φορτωθεί σε Ε/Γ-Ο/Γ πλοίο με προορισμό το εξωτερικό, στερούμενος νόμιμων ταξιδιωτικών εγγράφων, με σκοπό να μεταβεί λάθρα στο εξωτερικό.

Προανάκριση διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ηγουμενίτσας.
Πέντε συλλήψεις στην Ηγουμενίτσα Πέντε συλλήψεις στην Ηγουμενίτσα Reviewed by thespro.gr on Παρασκευή, Απριλίου 17, 2015 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.