Πέντε συλλήψεις φυγόποινων από την Αστυνομία

Πέντε συλλήψεις φυγόποινων από την Αστυνομία
 

Συνελήφθησαν, χθές και προχθές, από αστυνομικούς των υπηρεσιών των Διευθύνσεων Αστυνομίας Ιωαννίνων, Πρέβεζας και Άρτας, πέντε φυγόποινοι, σε βάρος των οποίων εκκρεμούσαν καταδικαστικές αποφάσεις.

Αναλυτικότερα, συνελήφθησαν:

Προχθές (07-04-2015) το πρωί στα Ιωάννινα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ιωαννίνων, ένας 43χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσαν έξι καταδικαστικές αποφάσεις, συνολικής ποινής φυλάκισης (22) ετών και (8) μηνών, για Φοροδιαφυγή και παραβάσεις της Νομοθεσίας περί εισφορών και δημόσιων εσόδων.
Προχθές (07-04-2015) το μεσημέρι στην Πρέβεζα, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ., ένας 50χρονος ημεδαπός, διότι εκκρεμούσε σε βάρος του καταδικαστική απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Πρέβεζας, ποινής φυλάκισης (7) μηνών, για κλοπή.
Προχθές (07-04-2015) το απόγευμα στην Πρέβεζα, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Λαθρομετανάστευσης Πρέβεζας, ένας 41χρονος υπήκοος Αλβανίας, για παράνομη είσοδο στην χώρα μας. Επιπρόσθετα διαπιστώθηκε ότι σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Καστοριάς, ποινής φυλάκισης (5) μηνών και χρηματικής ποινής (1.500) ευρώ, για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί αλλοδαπών.
Προχθές (07-04-2015) το απόγευμα στην Άρτα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Άρτας, ένας 57χρονος ημεδαπός, διότι εκκρεμούσε σε βάρος του καταδικαστική απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Άρτας, ποινής φυλάκισης (10) μηνών, για επικίνδυνη σωματική βλάβη.

Τέλος, συνελήφθη, χθες (08-04-2015) το μεσημέρι στην Κακαβιά Ιωαννίνων, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Κακαβιάς, ένας 30χρονος υπήκοος Αλβανίας, φυγόποινος.

Συγκεκριμένα, κατά την διάρκεια διαβατηριακού ελέγχου στο σημείο εισόδου, διαπιστώθηκε ότι σε βάρος του 30χρονου αλλοδαπού εκκρεμούσε απόφαση του Α΄ Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Πατρών, ποινής φυλάκισης δέκα (10) μηνών, για σωματικές βλάβες από αμέλεια.


Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στους αρμόδιους Εισαγγελείς.
Πέντε συλλήψεις φυγόποινων από την Αστυνομία Πέντε συλλήψεις φυγόποινων από την Αστυνομία Reviewed by thespro.gr on Πέμπτη, Απριλίου 09, 2015 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.