Τρεις συλλήψεις στο λιμάνι της Ηγουμενίτσας

Τρεις συλλήψεις στο λιμάνι της Ηγουμενίτσας



Ένας παράνομα εισελθών αλλοδαπός και ο 53χρονος αλλοδαπός διακινητής του, συνελήφθησαν, βραδινές ώρες χθες, στην πύλη εξωτερικού Ηγουμενίτσας, από προσωπικό του γραφείου ασφαλείας της οικείας Λιμενικής Αρχής.

Συγκεκριμένα, ο 53χρονος αλλοδαπός οδηγός Ι.Χ.Ε. οχήματος, σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε πριν την επιβίβασή του σε Ε/Γ-Ο/Γ πλοίο με προορισμό το εξωτερικό, διαπιστώθηκε ότι μετέφερε τον ανωτέρω αλλοδαπό ο οποίος κατείχε και επέδειξε ταξιδιωτικό έγγραφο το οποίο έφερε πλαστή σφραγίδα εισόδου στη χώρα με σκοπό να μεταβεί παράνομα στο εξωτερικό.

Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ηγουμενίτσας, που διενεργεί την προανάκριση, κατά την αυτόφωρη διαδικασία, κατασχέθηκε το ανωτέρω όχημα.



Ένας 25χρονος παράνομα εισελθών αλλοδαπός συνελήφθη, πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, στην πύλη του λιμένα εξωτερικού Ηγουμενίτσας, από στελέχη της οικείας Λιμενικής Αρχής.

Συγκεκριμένα, ο ανωτέρω εντοπίστηκε κρυμμένος στην αεροτομή Φ/Γ οχήματος, κατόπιν υποδείξεως του οδηγού, με σκοπό να μεταβεί λάθρα στο εξωτερικό, στερούμενος ταξιδιωτικών εγγράφων και συνελήφθη.

Προανάκριση διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ηγουμενίτσας.
Τρεις συλλήψεις στο λιμάνι της Ηγουμενίτσας Τρεις συλλήψεις στο λιμάνι της Ηγουμενίτσας Reviewed by thespro.gr on Πέμπτη, Απριλίου 16, 2015 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.