Πραγματοποιήθηκε η εθελοντική αιμοδοσία στην Καταβόθρα

Πραγματοποιήθηκε η εθελοντική αιμοδοσία στην Καταβόθρα


Εχτές (26/04/2015) και περί ωρα 10,30 πέρασα απί το χωριό Καταβοθρα -Θεσπρωτιας και διερχομενος εξω απο τον ιερο ναο του Αγιου Κων/ νου αντικρυσα σταθμευμενα αυτοκινητα και ανοικτη την πορτα εισοδου του Ναου.
 
Εξ αιτιας αυτου και λιγο απο στοιχειωδη περιεργεια και λιγο σαν χριστιανος σταμάτησα και μπήκα στο Ναο για ενα κεράκι.
 
 
 
Τοτε είδα κάτι το πρωτόγνωρο, γεμάτη η εκκλησία απο ειδικα Νοσοκομιακα κρεβάτια και πανω σε αυτά ξάπλωμενα ατομα περιστοιχισμένα απο Νοσηλευτές ,Γιατρό με λευκές μπλούζες και σε κάθε χερι σωληνάκι να τρέχει αίμα στον ειδικο συλλεκτη κοινώς (φιάλη.)
 
Γινότανε εθελοντικη αιμοδοσια απο κατοικους του χωριού.Όλη η εικόνα με συγκίνησε και μάλιστα πρώτος στο κρεβάτι αιμοδοσίας ηταν ο Πατηρ Χρηστος Γκίνης που με πρωτοβουλία του οργανώθηκε η σημερινή αιμοδοσία με την συνεργασια κλιμάκιου του Πανεπιστημιακου Νοσοκομείου Ιωαννινων /Τμήμα Αιμοδοσίας και των κατοίκων του χωριού.
 

 
Αυτή η πρωτοβουλία της εθελοντικής αιμοδοσίας του εφημέριου του Ναού Αγίου Κων/ νου Καταβοθρας Πατήρ Χρήστου μαζί με τους κατοικους του χωριού αξίζουν συγχαρητήρια γιατί είναι ενα έργο ζωης και κοινωνικής προσφοράς.
 
Πρωτη φορά είδα τέτοιο σκηνικό η αιμοδοσία να γίνεται μέσα στον ιερό Ναο.
 
Συγχαρητήρια στον Πατηρ Χρήστο Γκίνη και στους κατοικους αιμοδότες της Καταβοθρας για την προσφορά των .
Β.Π.
Πραγματοποιήθηκε η εθελοντική αιμοδοσία στην Καταβόθρα Πραγματοποιήθηκε η εθελοντική αιμοδοσία στην Καταβόθρα Reviewed by thespro.gr on Δευτέρα, Απριλίου 27, 2015 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.