Καθιερώνεται το Ετήσιο Φεστιβάλ Μουργκάνας από την Ομοσπονδία Μουργάνας

Καθιερώνεται το Ετήσιο Φεστιβάλ  Μουργκάνας από την Ομοσπονδία Μουργάνας
 
 
Μετα την προταση- παρουσιαση και την επιτυχημενη εκθεση για τα παλια Μονοπατια της Μουργκανας, η Ομοσπονδια Μουργκανας μεσω της Προεδρου και του ΔΣ προχωρησε σε νεα δυναμικη δημιουργικη προταση για την προβολη και ομαλη αναβιωση διατηρηση και αναπτυξη των χωριων της.
Αποφαση ομοφωνη Γενικης Συνελευσης 26/04 2015 Ομοσπονδιας Μουργκανας η Θεσμοθετηση ετησιου Φεστιβαλ Μουργκανας με συμμετοχη ολων των χωριων & αδελφοτητων!
Η ακριτικη ορεινη Θεσπρωτια με τα ιστορικα χωρια της Μουργκανας μεσω του ΔΣ και της Προεδρου της Ομοσπονδιας προτεινε την Θεσμοθετηση ενος ετησιου Φεστιβαλ στα χωρια της Μουργκανας με συνεργασια ολων των αδελφοτητων του Δημου Φιλιατων και της Περιφερειας.
Ενα Φεστιβαλ που θα σχεδιαστει και δυναμικα ανανεωτικα θα μορφωνεται ως προς το περιεχομενο και την δομη του με στοιχεια πολιτισμικα παραδοσιακα κοινωνικα ιστορικα αλλα και αλλων δραστηριοτητων σε επαφη με το μοναδικο φυσικο περιβαλλον του τοπου που θα προσελκυουν καθε χρονο επισκεπτες και ολους τους αποδημους χωριανους - Θεσπρωτους Ηπειρωτες αλλα και επισκεπτες στην ακριτικη Μουργκανα απο ολη την Ελλαδα.
Στην Γενικη Συνελευση υπηρχε παρουσια μελων του ΔΣ κακι Προεδρειου της Πανηπειρωτικης Συνομοσπονδιας Ελλαδος οπου δηλωσε την αμεριστη συμπαρασταση στην δημιουργικη προταση και Θεσμοθετηση του Φεστιβαλ της Μουργκανας!
Το Φεστιβαλ της Μουργκανας!
Καθιερώνεται το Ετήσιο Φεστιβάλ Μουργκάνας από την Ομοσπονδία Μουργάνας Καθιερώνεται το Ετήσιο Φεστιβάλ  Μουργκάνας από την Ομοσπονδία Μουργάνας Reviewed by thespro.gr on Δευτέρα, Απριλίου 27, 2015 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.