Διαγωνισμός για την εκμίσθωση τεσσάρων θέσεων κοινόχρηστων χώρων Αιγιαλού και παραλίας για θαλάσσια μέσα αναψυχής στο Δρέπανο

Διαγωνισμός για την εκμίσθωση τεσσάρων θέσεων κοινόχρηστων χώρων Αιγιαλού και παραλίας για θαλάσσια μέσα αναψυχής στο Δρέπανο



Ο Δήμαρχος Ηγουμενίτσας προκηρύσσει πλειοδοτικό και προφορικό διαγωνισμό για την εκμίσθωση τεσσάρων (4) θέσεων κοινόχρηστων χώρων Αιγιαλού και παραλίας για θαλάσσια μέσα αναψυχής στην Δημοτική Κοινότητα Ηγουμενίτσας του Δήμου Ηγουμενίτσας και συγκεκριμένα :

1. Δίπλα από το δεύτερο αναψυκτήριο της παραλίας ΔΡΕΠΑΝΟΥ 20,00 τ. μ.
2. Στο τέλος της παραλίας ΜΑΚΡΥΓΙΑΛΙ 20,00 τ. μ.
3. Μία θέση μεταξύ κάμπινγκ ΔΡΕΠΑΝΟΥ και κεντρικού Εστιατορίου 20,00 τ.μ.
4. Μία θέση στην βραχονησίδα ξερονήσι και συγκεκριμένα στην θέση Γαλήνη . 20,00 τ.μ.

Η δημοπρασία θα διεξαχθεί στις 27-04-2015, ημέρα Δευτέρα και από ώρα 11:30΄ μέχρι 12:00΄ στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου στην Ηγουμενίτσα, ενώπιον της αρμόδιας από το Νόμο Επιτροπής. 
Η Δημοπρασία μπορεί να συνεχιστεί και πέραν της οριζόμενης στη διακήρυξη ώρας, εφ’ όσον εξακολουθούν άνευ διακοπής οι προσφορές. 
Η διάρκεια της παραχώρησης χρήσεως ορίζεται από την επόμενη της υπογραφής της σύμβασης και λήγει την 31/12/2015, οπότε και ο χρήστης είναι υποχρεωμένος να εγκαταλείψει τον παραχωρηθέντα χώρο. 
 
Για να γίνει κάποιος δεκτός στη δημοπρασία θα πρέπει να καταθέσει στην επιτροπή διενέργειας της δημοπρασίας την ημέρα και ώρα διεξαγωγής της Δημοπρασίας τα ακόλουθα απαραίτητα δικαιολογητικά:
Φωτοτυπία Αστυνομικής Ταυτότητας, αν είναι φυσικό πρόσωπο.
Πληρεξούσιο, σε περίπτωση εκπροσώπησης συμμετέχοντος.
Σχετικό παραστατικό εκπροσώπησης, αν είναι εταιρεία ή κοινοπραξία και έγγραφο νομιμοποίησης του συμμετέχοντα.
Γραμμάτιο του Ταμείου Παρακαταθηκών ή Εγγυητική επιστολή αναγνωρισμένης τραπέζης δια την συμμετοχή στη δημοπρασία, ποσού δέκα της εκατό (10%) επί του ορίου της πρώτης προσφοράς, ήτοι χίλια ευρώ (1.000,00 € Χ 10% = 100,00 € ),για τα τρία πόστα (1,3,και 4 ) και 50,00 € για το πόστο 2 (500,00 € αρχική τιμή πόστου επί 10%)
Δημοτική ενημερότητα. Βεβαίωση από την Ταμειακή Υπηρεσία του Δήμου Ηγουμενίτσας , περί μη οφειλής του συμμετέχοντος, (εξίσου και για τους υπόλοιπους εταίρους, αν είναι εταιρεία).
Φορολογική ενημερότητα. Βεβαίωση της αρμόδιας Δημόσιας Οικονομικής Υπηρεσίας (Δ.Ο.Υ.) για χρέη προς το δημόσιο του συμμετέχοντος, καθώς και για τους υπόλοιπους εταίρους, αν είναι εταιρεία.
Υπεύθυνη δήλωση του Ν. 1599/1986 του συμμετέχοντος, ότι έχει λάβει γνώση των όρων της διακήρυξης και ότι τους αποδέχεται ανεπιφύλακτα.
Ως ελάχιστο όριο πρώτης προσφοράς για το ετήσιο αντίτιμο χρήσεως του χώρου ορίζεται ξεχωριστά για τα πόστα (1,3 και 4 ) το ποσό των χιλίων (1.000,00 € )και πεντακοσίων ευρώ (500,00 €) για το πόστο δύο (2) .

Η διακήρυξη θα δημοσιευθεί με φροντίδα του Δημάρχου δέκα (10) ημέρες πριν από τη διενέργεια της δημοπρασίας με τοιχοκόλληση αντιγράφου αυτής στον πίνακα ανακοινώσεων του Δημοτικού Καταστήματος της έδρας του Δήμου. Περίληψη της διακήρυξης θα δημοσιευθεί μια φορά σε τοπική ημερήσια εφημερίδα . Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθυνθούν στο Τμήμα Έκδοσης Αδειών Καταστημάτων του Δήμου Ηγουμενίτσας (Δ/νση: Σουλίου 3, Τηλ.: 26653-61265, Τηλεφωνικό Κέντρο Δήμου: 26653-61100).
Διαγωνισμός για την εκμίσθωση τεσσάρων θέσεων κοινόχρηστων χώρων Αιγιαλού και παραλίας για θαλάσσια μέσα αναψυχής στο Δρέπανο Διαγωνισμός για την εκμίσθωση τεσσάρων θέσεων κοινόχρηστων χώρων Αιγιαλού και παραλίας για θαλάσσια μέσα αναψυχής στο Δρέπανο Reviewed by thespro.gr on Πέμπτη, Απριλίου 16, 2015 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.