Ηγουμενίτσα: Έτσι ετοιμαζόμαστε να υποδεχθούμε τους τουρίστες;

Ηγουμενίτσα: Έτσι ετοιμαζόμαστε να υποδεχθούμε τους τουρίστες;


Με την Μεγάλη Εβδομάδα να φτάνει σε 3 ημέρες, θα φτάσουν και στην πόλη της Ηγουμενίτσας χιλιάδες τουρίστες, έστω και περαστικοί, για το νησί των Φαιάκων.

Το καλοκαίρι από την άλλη, είναι πολύ κοντά , και προσδοκία όλων μας είναι η αύξηση των εσόδων από τον τουρισμό.

Ειδικά φέτος, η πόλη της Ηγουμενίτσας, θα φιλοξενήσει χιλιάδες μηχανές Harley που έχουν προγραμματίσει να συγκεντρωθούν την πρώτη εβδομάδα του Ιουνίου, στο κάμπινγκ Δρέπανο.

Ας βάλουμε επιτέλους μία φορά τα καλά μας.

Σημαντική είναι η παρέμβαση της Π.Ε. Θεσπρωτίας, με την ασφαλτόστρωση του δρόμου προς Δρέπανο, παρόλα τα μικρά προβλήματα που έχουμε εντοπίσει και ελπίζουμε πως θα γίνουν τώρα οι απαραίτητες παρεμβάσεις.



Θα πρέπει όμως και ο Δήμος Ηγουμενίτσας να δώσει το 101% των δυνατοτήτων του, με δεδομένη την οικονομική κατάσταση των ταμείων του, ώστε να πράξει τουλάχιστον τα αυτονόητα.

Δεν χρειάζονται χρήματα, ή χρειάζονται ελάχιστα, για να πλύνουν, για παράδειγμα, τους κάδους των σκουπιδιών αλλά και τους δρόμους δίπλα σε αυτούς, από τα υγρά υπολείμματα των τρύπιων κάδων.

Ούτε για να πλυθεί μία φορά ο πεζόδρομος, με το ειδικό μηχάνημα που διαθέτει ο Δήμος, έχει μεγάλα έξοδα.

Διορθώστε τα 5-6 παγκάκια που υπάρχουν στην πόλη της Ηγουμενίτσας.

Η φωτογραφία που δημοσιεύουμε σήμερα μιλάει από μόνη της.

Το συγκεκριμένο παγκάκι βρίσκεται ακριβώς απέναντι από το κτήριο της Περιφερειακής Ενότητας Θεσπρωτίας, στο κέντρο της πόλης και δίπλα στο λιμάνι μου είναι η βιτρίνα της πόλης
Ηγουμενίτσα: Έτσι ετοιμαζόμαστε να υποδεχθούμε τους τουρίστες; Ηγουμενίτσα: Έτσι ετοιμαζόμαστε να υποδεχθούμε τους τουρίστες; Reviewed by thespro.gr on Παρασκευή, Απριλίου 03, 2015 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.