H Pelorus συμμετέχει και διοργανώνει διήμερο εθελοντικών δράσεων 25 και 26 Απριλίου

H Pelorus συμμετέχει και διοργανώνει διήμερο εθελοντικών δράσεων 25 και 26 Απριλίου
 
 

Το Σάββατο 25 Απριλίου και ώρα 10:30 σας περιμένουμε στο λιμάνι των Συβότων όπου με τους "Sivotistas", την καταδυτική σχολή "Deep blue Divers" και το καταδυτικό συνεργείο “Comercial Divers Igoumenitsa” του Αλέξανδρου Μαρκέτου, θα καθαρίσουμε τις ακτές και τον βυθό στα νησάκια Μαυρονόρος, Άγιο Νικόλαο και Μπέλλα Βράκα.

Την Κυριακή 26 Απριλίου και ώρα 09:00 σας περιμένουμε στην είσοδο του Camping Δρεπάνου, όπου σε μια κοινή προσπάθεια με τον "Φορέα Διαχείρισης στενών και εκβολών ποταμών ΑΧΕΡΟΝΤΑ- ΚΑΛΑΜΑ", το Κ.Δ.Α.Π. "ΔΙΑΥΛΟΣ", την εθελοντική ομάδα "Μανούλες Ηγουμενίτσας" και το “Γραφείο Μεσογειακής Πληροφόρησης”, θα καθαρίσουμε την ακτή σε Δρέπανο και Μακρυγιάλι.

Ο Δήμος Ηγουμενίτσας θα διαθέσει λεωφορείο για την μεταφορά των εθελοντών στο Δρέπανο το οποίο θα αναχωρήσει στις 9:30 από την πλατεία Δημαρχείου.

Το περιφερειακό τμήμα του Ε.Ε.Σ. Ηγουμενίτσας θα διατηρεί Σταθμό Πρώτων Βοηθειών στο ύψος του “Κεντρικού” καθ’ όλη τη διάρκεια του καθαρισμού.
H Pelorus συμμετέχει και διοργανώνει διήμερο εθελοντικών δράσεων 25 και 26 Απριλίου H Pelorus συμμετέχει και διοργανώνει διήμερο εθελοντικών δράσεων 25 και 26 Απριλίου Reviewed by thespro.gr on Τετάρτη, Απριλίου 22, 2015 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.