Όλη η πόλη μια παρέα για το Let's Do It Greece Το πρόγραμμα δράσεων στη Παραμυθιά

Όλη η πόλη μια παρέα για το Let's Do It Greece
Το πρόγραμμα δράσεων στη Παραμυθιά

 
 
Στους ρυθμούς του Lets do it Greece κινείται για τρίτη συνερχομένη χρονιά η Παραμυθιά, με φορείς συλλόγους και μαθητές να συμμετέχουν στην δράση με την υποστήριξη του Δήμου Σουλίου και με μια σειρά από ενέργειες καθαρισμού, καλλωπισμού και εικαστικών παρεμβάσεων.

Την Παρασκευή συμμετέχουν στη δράση το 1ο Δημοτικό σχολείο Παραμυθιάς με τους μαθητές να καθαρίζουν τον προαύλιο χώρο του σχολείου και την παιδική χαρά, να φυτεύουν 300 φυτά σε σημεία της πόλης και να ξαναζωντανεύουν με χρώματα την σκάλα που ενώνει την Κ. Καραμανλή με τον περιφερειακό Αγίου Δονάτου.

Οι μαθητές του Ε.Ε.Ε.Ε.Κ Παραμυθιάς θα δώσουν χρώματα και αρώματα φυτεύοντας φυτά στην πλατεία Δημαρχείου.

Το ΕΠΑΛ Παραμυθιάς θα μετατρέψει σε υπέροχο ανθισμένο πάρκο το χώρο έξω από την εκκλησία της Παναγίας στην Παραμυθιά.

Το Γυμνάσιο Παραμυθιάς θα αναλάβει να στολίσει τον κόμβο Γαλατά με ανοιξιάτικα λουλούδια ,θα καθαρίσουν το προαύλιο χώρο του σχολείου και θα ζωγραφίσουν εντυπωσιακά θέματα στον προάυλιο χώρο.

Το γυμνάσιο Μενίνας θα καθαρίσει και θα ομορφύνει τον προαύλιο χώρο του σχολειου.

Το Α' Νηπιαγωγείο Παραμυθιάς και το Νηπιαγωγείο Γαρδικίου με τους λιλιπούτειους φίλους μας δίνουν μαθήματα εθελοντισμού φυτεύοντας λούλουδια στα σχολεία τους.

Το Γενικό Λύκειο Παραμυθιάς με τους μαθητές με τη βοήθεια της κυρίας Μάνου Ρέτας , φιλοτεχνούν την είσοδο του Λυκείου στέλνοντας ένα υπέροχο μήνυμα και με μία μεγάλη ομάδα μαθητών θα χρωματίσουν την είσοδο της πόλης στον κόμβο του κτελ στην οποία ο κύριος Φώτσης Δημήτριος αποτύπωσε με ένα μοναδικό τρόπο σημεία αναφοράς της Παραμυθιάς .

Την Κυριακή στης 26 Απριλίου ο Δήμος συμμετέχει στη δράση του Lets do it με τη συμμετοχή του Φ.Ο.Π και τους πολιτιστικούς συλλόγους Νεράιδας, Κρυσταλλοπηγής, Γκρίκας, Ελευθεροχωριτών, Παγκρατίου, Πολυδρόσου, Καρβουναρίου, Ραχουλίου, Ξηρολόφου, Προδρομίου, Ζερβοχωρίου, Αγοράς Γαρδικίου και Γλυκής με δράσεις δεντροφύτευσης, καθαρισμού και καλλωπισμού των κοινοτήτων τους και κεντρικών δρόμων.

Χορηγός επικοινωνίας: www.paramythia-online.gr
Όλη η πόλη μια παρέα για το Let's Do It Greece Το πρόγραμμα δράσεων στη Παραμυθιά Όλη η πόλη μια παρέα για το Let's Do It Greece Το πρόγραμμα δράσεων στη Παραμυθιά Reviewed by thespro.gr on Παρασκευή, Απριλίου 24, 2015 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.