Και η κίνηση "Ενεργός Πολίτης Ηγουμενίτσας" στο Lets Do It Greece

Η κίνηση "Ενεργός Πολίτης Ηγουμενίτσας πραγματοποίησε  δράση καθαρισμού στην περιοχή “Πάνθεον” μέχρι το λιμανάκι και το parking της εκκλησίας.
Ξεκινήσαμε το πρωί 9.30 με πολύ κέφι  και με διάθεση  να συμμετέχουμε στην Πανελλήνια δράση.
Ιδιαίτερα ευχαριστούμε τους μικρούς μας εθελοντές  που με τη ζωντάνια και την ενέργειά τους τους μας βοήθησαν  να νιώσουμε για ποιους είμαστε Ενεργοί Πολίτες.
Δυστυχώς τα "ευρήματα" που μαζέψαμε αποδεικνύουν για ακόμη μια φορά πως δεν υπάρχει σεβασμός για το Περιβάλλον που ζούμε.  Ούτε είναι λύση οι εθελοντικές δράσεις όταν δεν υπάρχει η ατομική ευθύνη. Δεν αρκεί ένας καθαρισμός χρειάζεται και η συντήρηση σε καθημερινή βάση απ όλους μας.
Καλούμε όλους τους συμπολίτες μας να φροντίσουν έτσι ώστε να παραμείνει ο χώρος καθαρός.
Καλούμε επίσης, τις αρμόδιες υπηρεσίες του Δήμου, να διατηρήσουν τους χώρους που καθαρίστηκαν  (Πάνθεον, Δρέπανο, Ποδηλατόδρομο, Σύβοτα κ.α) όπως τους παρέλαβαν μετά τις χθεσινές δράσεις. Μόνο έτσι έχει νόημα και αποτέλεσμα η συμμετοχή και το έργο των εθελοντών.

Και η κίνηση "Ενεργός Πολίτης Ηγουμενίτσας" στο Lets Do It Greece Και η κίνηση "Ενεργός Πολίτης Ηγουμενίτσας" στο Lets Do It Greece Reviewed by thespro.gr on Δευτέρα, Απριλίου 27, 2015 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.