Let’s Do It Greece στην Παραμυθιά (+ΒΙΝΤΕΟ)

Let’s Do It Greece στην Παραμυθιά (+ΒΙΝΤΕΟ)

 
Κορυφώθηκε το πρωί της Κυριακής στην Παραμυθιά, η εθελοντική δράση Let’s Do It Greece, η οποία πραγματοποιήθηκε με την συμμετοχή εκατοντάδων μαθητών και μελών φορέων και συλλόγων.

Η δράση ξεκίνησε το πρωί της Παρασκευής με περισσότερους από 600 μαθητές των σχολείων της πόλης, να συμμετέχουν σε μια σειρά από ενέργειες καθαρισμού, καλλωπισμού και εικαστικών παρεμβάσεων στα σχολεία τους, στο κέντρο της Παραμυθιάς, και στους κόμβους του Γαλατά και του Περιφερειακού Γ. Γεννηματά.

Την Κυριακή την σκυτάλη πήρε ο ΦΟΠ και οι πολιτιστικοί σύλλογοι της Νεράιδας, της Κρυσταλλοπηγής, της Γκρίκας, του Ελευθεροχωρίου, του Παγκρατίου, του Πολυδρόσου, του Καρβουναρίου, του Ραχουλίου, του Ξηρολόφου, του Προδρομίου, του Ζερβοχωρίου, της Αγοράς, του Γαρδικίου και της Γλυκής, με δράσεις δεντροφύτευσης, καθαρισμού και καλλωπισμού πλατειών και κεντρικών δρόμων.

Δείτε στο βίντεο της paramythia-online.gr που ακολουθεί, χαρακτηριστικά στιγμιότυπα από την 3η συμμετοχή της Παραμυθιάς στο Let’s Do It Greece:


Let’s Do It Greece στην Παραμυθιά (+ΒΙΝΤΕΟ) Let’s Do It Greece στην Παραμυθιά (+ΒΙΝΤΕΟ) Reviewed by thespro.gr on Κυριακή, Απριλίου 26, 2015 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.