YΠΟΘΕΣΗ «ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ» ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΑ ΧΟΝΤΡΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ

YΠΟΘΕΣΗ «ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ» 
ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΑ ΧΟΝΤΡΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ


Ασφαλώς, όπως κατά καιρούς αποκαλύπτεται, η υπόθεση διαχείρισης των απορριμμάτων, έχει πολυσυζητηθεί και έχει θέσει την Αυτοδιοίκηση (τοπική και περιφερειακή) στο στόχαστρο της διαπλοκής.
Είναι δε αναμενόμενη αυτή η κατάσταση, γιατί τα σκουπίδια… κρύβουν χρήμα και ως εκ τούτου, υφίσταται τεράστια έως και άγρια σύγκρουση συμφερόντων.
Τα οποία συμφέροντα, βέβαια, έχουν ως πρώτο γνώρισμα, την αδυναμία στο εύκολο έως και μαύρο χρήμα, που, έτσι, μεταφράζεται σε δύναμη εξαγοράς συνειδήσεων, με πιο ευαίσθητες εκείνες των εμπλεκόμενων Αυτοδιοικητικών.
Για τον λόγο αυτό και με αφορμή τα όσα διαρρέουν και από την υπόθεση διαχείρισης των απορριμμάτων της Ηπείρου, πρωτίστως στα ανακυκλώσιμα, εφιστούμε την προσοχή σε όλους τους εμπλεκόμενους.
Ιδιαίτερα σε εκείνους που έχουν τη δύναμη της απόφασης ή του επηρεασμού, αλλά δεν έχουν αντιληφθεί (ακόμα;) αυτό το αλισβερίσι.
Αυτές τις ημέρες, όπως ήδη διαχέεται, αναμένεται να απασχολήσει την κοινωνία της Ηπείρου, σε γενικό αρχικά πλάνο, η υπόθεση της διαχείρισης των σκουπιδιών και κυρίως των ανακυκλώσιμων. Ας προετοιμαστούν, λοιπόν, πριν βρεθούν προ δυσάρεστων εκπλήξεων.
Η προειδοποίηση είναι στα καθήκοντά μας. Μετά την οποία, σειρά έχει η έρευνα, η αναζήτηση ευθυνών και τέλος η απόδοση.
YΠΟΘΕΣΗ «ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ» ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΑ ΧΟΝΤΡΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ YΠΟΘΕΣΗ «ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ» ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΑ ΧΟΝΤΡΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ Reviewed by thespro.gr on Τετάρτη, Απριλίου 01, 2015 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.