Φτερά στα 11.000.000€ του Οργανισμού Λιμένος Ηγουμενίτσας

Φτερά στα 11.000.000€ του Οργανισμού Λιμένος Ηγουμενίτσας


Τελικά έγινε αυτό που φοβόμασταν και με αγωνία αναδεικνύαμε σε μόνιμη βάση.

Τα αποθεματικά του Οργανισμού Λιμένος Ηγουμενίτσας, ύψους 11.000.000 ευρώ, μεταφέρονται στην Τράπεζα της Ελλάδος, προκειμένου να διατεθούν στην αποπληρωμή του χρέους της χώρας, προς τους τοκογλύφους - δανειστές - εταίρους.

Χρόνια τώρα πιέζαμε τις διορισμένες διοικήσεις (δυστυχώς έρμαια, με κομματικά ή βουλευτικά κριτήρια) να διαθέσουν αυτό τον πακτωλό χρημάτων, που εισπράχθηκαν εις βάρος της υγείας και της ποιότητας ζωής των κατοίκων της Ηγουμενίτσας, για έργα στη Θεσπρωτία, που σχετίζονται με εν δυνάμει δραστηριότητες του λιμανιού, όπως το εμπορευματικό κέντρο (αλήθεια γιατί θα τσακωνόσαστε χωρίς βαρβάρους, Σταυρούλα και Γιάννης;), αλλά και μαρίνες και λοιπές λιμενικές εγκαταστάσεις στην χερσαία ζώνη, ακόμα και για εκθεσιακό - εμπορικό - συνεδριακό κέντρο κτλ.

Δυστυχώς τα άτομα αυτά, αν και πολίτες της Θεσπρωτίας, αρκέστηκαν στο να ικανοποιούν ρουσφετολογικές απαιτήσεις, των εκάστοτε τοπικών κρατούντων, δηλαδή βουλευτές και κομματάρχες, όπως τις χορηγίες σε φιλοκομματικά προσκείμενους συλλόγους.

Τώρα, δυστυχώς, δίχως ίχνος συνειδησιακής επιβάρυνσης, θα κυκλοφορούν (;) ανάμεσα στους συμπολίτες τους, εισπράττοντας αντί της συμπατριωτικής καλημέρας, την πλήρη απαξίωση και αποστροφή.

Δικές τους οι επιλογές, δικό τους και το όποιο πολιτικό και κοινωνικό πρόβλημα.

Εμείς τους προειδοποιήσαμε και τους προϊδεάσαμε.
Φτερά στα 11.000.000€ του Οργανισμού Λιμένος Ηγουμενίτσας Φτερά στα 11.000.000€ του Οργανισμού Λιμένος Ηγουμενίτσας Reviewed by thespro.gr on Πέμπτη, Μαΐου 07, 2015 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.