Συνελήφθη 32χρονος υπήκοος Αλβανίας, για κλοπή από σούπερ μάρκετ στη Σαγιάδα

Συνελήφθη 32χρονος υπήκοος Αλβανίας, για κλοπή από σούπερ μάρκετ στη Σαγιάδα
 
 
Οι άμεσες ενέργειες  της Αστυνομίας, σε συνδυασμό με τις εικόνες από κάμερα κλειστού κυκλώματος που κατέγραψε την κλοπή σε σούπερ μάρκετ εχθές το απόγευμα στην Σαγιαδα, κατά την οποία αφαιρέθηκαν όλα τα χρήματα και οι κάρτες, οδήγησαν στην σύλληψη του δράστη, λίγες ώρες μετά τη πράξη του.
 
Συγκεκριμένα:

Συνελήφθη, χθες (03.05.2015) το απόγευμα στην περιοχή της Σαγιάδας Θεσπρωτίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Σαγιάδας και του Α΄ Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Φιλιατών, ένας 32χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Αλβανίας, κατηγορούμενος για κλοπή.

Ειδικότερα, χθες το απόγευμα στη Σαγιάδα Θεσπρωτίας, ο προαναφερόμενος, εκμεταλλευόμενος ολιγόλεπτη απουσία υπαλλήλου καταστήματος (mini market), αφαίρεσε από την ταμειακή μηχανή χρηματικό ποσό.

Κατόπιν αστυνομικών αναζητήσεων, ο ανωτέρω εντοπίστηκε να κινείται στην Επαρχιακή Οδό Σελεύκειας – Μαυροματίου και συνελήφθη.

Προανάκριση διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Σαγιάδας.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσπρωτίας.
Συνελήφθη 32χρονος υπήκοος Αλβανίας, για κλοπή από σούπερ μάρκετ στη Σαγιάδα Συνελήφθη 32χρονος υπήκοος Αλβανίας, για κλοπή από σούπερ μάρκετ στη Σαγιάδα Reviewed by thespro.gr on Δευτέρα, Μαΐου 04, 2015 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.