Η Πηγή Δεβετζή στα 4α ΓΙΤΑΝΕΙΑ στην Ηγουμενίτσα

Η Πηγή Δεβετζή στα 4α ΓΙΤΑΝΕΙΑ στην Ηγουμενίτσα



Στυς αγώνες στίβου 4α ΓΙΤΑΝΕΙΑ που θα διεξαχθούν στο Δημοτικό Στάδιο Ηγουμενίτσας την Κυριακή 31 Μαίου 2015 επίσημη προσκεκλημένη του συλλόγου ΓΣ ΠΡΩΤΕΑ είναι η Ολυμπιονίκης Πηγή Δεβετζή την οποία ο σύλλογος μας θα τιμήσει για την προσφορά στον αθλητισμό !!!!!

Η Πηγή ΔΕΒΕΤΖΉ θεωρείται μια από τις μεγαλύτερες αθλήτριες στην ιστορία του τριπλούν παγκοσμίως αφού κατέχει την τέταρτη καλύτερη επίδοση όλων των εποχών στο αγώνισμα με 15,32 μέτρα, επίδοση που πέτυχε στον προκριματικό του τριπλούν στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2004 στην Αθήνα, στις 21 Αυγούστου 2004. 
 
Στον τελικό του αγωνίσματος κέρδισε το ασημένιο μετάλλιο με επίδοση 15,25 μ. στην τέταρτη από τις 6 προσπάθειες που επιχείρησε στον τελικό. Την ίδια χρονιά κέρδισε το χάλκινο μετάλλιο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κλειστού Στίβου στη Βουδαπέστη το Μάρτιο με 14,73 μ.

Στις 31 Αυγούστου 2007 κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στο πλαίσιο του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Στίβου στην Οζάκα της Ιαπωνίας με επίδοση 15,04, την οποία πέτυχε στην πρώτη της προσπάθεια. 

Στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Πεκίνου το 2008, αφού προκρίθηκε με την πρώτη προσπάθεια κατευθείαν στον τελικό του τριπλούν, κέρδισε το χάλκινο μετάλλιο με επίδοση 15,23 μ. που αποτέλεσε την καλύτερη επίδοσή της εκείνο το χρόνο.

Η Δεβετζή ψηφίστηκε από τους αθλητικούς συντάκτες ως η κορυφαία της χρονιάς το Δεκέμβριο του 2008 με 2.016 ψήφους και τιμήθηκε από τον ΠΣΑΤ για 4η συνεχή χρονιά, που αποτελεί ρεκόρ.
Η Πηγή Δεβετζή στα 4α ΓΙΤΑΝΕΙΑ στην Ηγουμενίτσα Η Πηγή Δεβετζή στα 4α ΓΙΤΑΝΕΙΑ στην Ηγουμενίτσα Reviewed by thespro.gr on Πέμπτη, Μαΐου 21, 2015 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.