Την Κυριακή η ψηφοφορία για την εκλογή αντιπροσώπων στο Συνέδριο του ΠΑΣΟΚ

Την Κυριακή η ψηφοφορία για την εκλογή αντιπροσώπων στο Συνέδριο του ΠΑΣΟΚ
 
 

Με τη συνεδρίαση της Γραμματείας της Οργανωτικής Επιτροπής Συνεδρίου (Ο.Ε.Σ), στις 30/4/2015 έχουμε εισέλθει στην τελική φάση της πορείας μας προς το 10ο Συνέδριο

Στη συνεδρίαση αυτή αποφασίστηκε:

Το 10ο Συνέδριο του ΠΑΣΟΚ θα διεξαχθεί την Παρασκευή , Σάββατο και Κυριακή (5,6,7 Ιουνίου 2015) στο Γήπεδο του Πανελληνίου ( Πεδίο του Άρεως).

Το μητρώο Μελών κάθε Οργάνωσης αποτελείται από τα μέλη και φίλους που θα επιβεβαιώσουν τα στοιχεία τους ή θα συμπληρώσουν αίτηση εγγραφής μέχρι την Τετάρτη 20 Μαΐου.

Το Μητρώο κάθε Οργάνωσης θα είναι ανοιχτό και κατά την ημέρα της ψηφοφορίας για την ανάδειξη των Συνέδρων με την προϋπόθεση βέβαια, ότι κάθε ενδιαφερόμενος για συμμετοχή του στη διαδικασία, με αίτησή του θα αιτείται την εγγραφή του στο μητρώο Μελών του κόμματος.

Σε Δήμους που οι χώροι ψηφοφορίας είναι παραπάνω του ενός όλοι οι μη εγγεγραμμένοι στο μητρώο μελών μπορούν να ψηφίσουν σε ένα μόνον προκαθορισμένο χώρο, απ΄ τους χώρους που ορίζει η Ν.Ε.

Δικαίωμα του Εκλέγειν έχουν τα μέλη και οι φίλοι του Κόμματος.

Δικαίωμα του Εκλέγεσθαι ως αντιπρόσωποι στο Συνέδριο έχουν μόνο τα μέλη του Κόμματος.

Την Κυριακή 24 Μαΐου θα πραγματοποιηθεί η ψηφοφορία για την Εκλογή αντιπροσώπων στο Συνέδριο και στους 3 Δήμους του Νομού Θεσπρωτίας. 
 
Η ψηφοφορία θα ξεκινήσει στις 9 το πρωί και θα διαρκέσει έως τις 7 το απόγευμα.

Στον Δήμο Ηγουμενίτσας θα γίνουν στο ΠΑΝΘΕΟΝ, στο Δήμο Φιλιατών στα γραφεία της Δημοτικής Οργάνωσης και στο Δήμο Σουλίου στα γραφεία του Φ.Ο.Π. 

Οι υποψηφιότητες για Σύνεδρους υποβάλλονται μέχρι και την Παρασκευή 22 Μαΐου και ώρα 10.00 μμ στις Ν.Ε (6944680801) ή Σ.Ε. ηλεκτρονικά στο email organotiko@pasok.gr ή στο fax 2103665189.

Για οποιαδήποτε διευκρίνηση μπορείτε να επικοινωνείτε στα τηλέφωνα 2103665466, 2103665462, στο email organotiko@pasok.gr ή στο fax 2103665189.

Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΤΗΣ Ν.Ε ΠΑΣΟΚ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ
ΕΡΡΙΚΟΣ ΜΗΤΣΙΩΝΗΣ
Την Κυριακή η ψηφοφορία για την εκλογή αντιπροσώπων στο Συνέδριο του ΠΑΣΟΚ Την Κυριακή η ψηφοφορία για την εκλογή αντιπροσώπων στο Συνέδριο του ΠΑΣΟΚ Reviewed by thespro.gr on Πέμπτη, Μαΐου 21, 2015 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.