Ηγουμενίτσα: Μια φορά και έναν καιρό... Η κιβωτός Εξέλιξης, ξεκίνησε το ταξίδι της, στον κόσμο των Παραμυθιών (+ΒΙΝΤΕΟ)

Ηγουμενίτσα: Μια φορά και έναν καιρό...
Η κιβωτός Εξέλιξης, ξεκίνησε το ταξίδι της, στον κόσμο των Παραμυθιών (+ΒΙΝΤΕΟ)


Με πρωτοφανή κοσμοσυρροή κόσμου, ο οποίος γέμισε ασφυκτικά την αίθουσα Πάνθεον στην Ηγουμενίτσα,  το κέντρο ειδικών θεραπειών "κιβωτός εξέλιξης", ο Τάσος Μώκας και η ομάδα του, παρουσίασαν το Σάββατο 16 Μαΐου, μια πολύ όμορφη και πρωτότυπη προσπάθεια για τα τοπικά δεδομένα.

 

Την έκδοση παιδικών Παραμυθιών, που πέρα από τη χαρά που προσφέρουν στους μικρούς μας φίλους, αλληλεπιδρούν και στην λύση καθημερινών οικογενειακών προβλημάτων και δυσλειτουργιών, όπως "ο φόβος στο σκοτάδι", που ήταν και το θέμα του πρώτου βιβλίου που εκδόθηκε.
Μέλημά τους είναι επίσης, να δώσουν την δυνατότητα σε ανθρώπους από τον τόπο μας, να αναδείξουν τα ταλέντα τους, τόσο στη συγγραφή όσο και στην εικονογράφηση. 
Το κοινό της Ηγουμενίτσας, μικροί και μεγάλοι, απόλαυσαν καθηλωμένοι τους συντελεστές αυτής της προσπάθειας.

 

Αρχικά τον εμπνευστή Τάσο Μώκα και την συγγραφέα του παραμυθιού, ψυχολόγο Μαρία Πάσχου, που μίλησαν για το εγχείρημα τους, παραδίδοντας  τη σκυτάλη, στην ψυχολόγο και αφηγήτρια Παραμυθιών Δώρα Τάτση, η οποία μαζί με την μικρή Νεφέλη, συνοδεία  και της κιθάρα της, αφηγήθηκε το παραμύθι. 

 

Μέρος των εσόδων από την πώληση του παραμυθιού, θα δοθεί στο σύλλογο Γονέων, Κηδεμόνων & Φίλων Ατόμων με Αναπηρία Θεσπρωτίας "Η Στοργή". 


Το Ράδιο Ηγουμενίτσα που συνέβαλε στην όλη προσπάθεια, σαν χορηγός επικοινωνίας, εύχεται καλή επιτυχία στους συντελεστές και περιμένουμε με αγωνία την επόμενη παρουσίαση του δεύτερου Παραμυθιού τους, που θα έχει ως θέμα "την ζήλια ανάμεσα στα αδέρφια".


Μετά την εκδήλωση οι μικροί μας φίλοι έπαιξαν, τραγούδησαν και χόρεψαν με τον Μίκυ, την Χιονάτη, την Κοκκινοσκουφίτσα και την Σταχτοπούτα.
 
Και πάλι πολλά μπράβο σε όλους τους συντελεστές. 

Ηγουμενίτσα: Μια φορά και έναν καιρό... Η κιβωτός Εξέλιξης, ξεκίνησε το ταξίδι της, στον κόσμο των Παραμυθιών (+ΒΙΝΤΕΟ) Ηγουμενίτσα: Μια φορά και έναν καιρό...  Η κιβωτός Εξέλιξης, ξεκίνησε το ταξίδι της, στον κόσμο των Παραμυθιών (+ΒΙΝΤΕΟ) Reviewed by thespro.gr on Δευτέρα, Μαΐου 18, 2015 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.