Στράτος Ιωάννου: "Συνεχίζουμε την προσπάθεια για την μεταφορά της Έδρας της Σχολής Διοίκησης και Οικονομίας από την Ηγουμενίτσα στην Πρέβεζα"

Στράτος Ιωάννου: "Συνεχίζουμε την προσπάθεια για την μεταφορά της Έδρας της Σχολής Διοίκησης και Οικονομίας από την Ηγουμενίτσα στην Πρέβεζα"


Ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Στράτος Ιωάννου εξέφρασε τη μεγάλη ικανοποίησή του που οι επίμονες προσπάθειες απέδωσαν καρπούς και ξεκινάει το μεταπτυχιακό πρόγραμμα. 
 
«Η έναρξη του μεταπτυχιακού προγράμματος φέτος τον Οκτώβριο αποτελεί την υλοποίηση ενός οράματος με πολλαπλά οφέλη για την περιοχή. Καταρχήν θωρακίζει και ενισχύει το ΤΕΙ στην Πρέβεζα, ενισχύει την ακαδημαϊκή του υπόσταση και αναβαθμίζει το επίπεδο των σπουδών. Επίσης θα προσελκύσει νέους σπουδαστές, γεγονός που έχει θετικές επιπτώσεις και στην τοπική κοινωνία και οικονομία.
 
Θα ήθελα να συγχαρώ την Διοίκηση του ΤΕΙ Ηπείρου και του Τμήματος Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής Πρέβεζας, το διδακτικό προσωπικό, τους φοιτητές και όλους όσους συνέβαλαν στην υλοποίηση αυτού του φιλόδοξου οράματος.
 
Συνεχίζουμε την προσπάθεια για την μεταφορά της Έδρας της Σχολής Διοίκησης και Οικονομίας στην Πρέβεζα.»
Στράτος Ιωάννου: "Συνεχίζουμε την προσπάθεια για την μεταφορά της Έδρας της Σχολής Διοίκησης και Οικονομίας από την Ηγουμενίτσα στην Πρέβεζα" Στράτος Ιωάννου: "Συνεχίζουμε την προσπάθεια για την μεταφορά της Έδρας της Σχολής Διοίκησης και Οικονομίας από την Ηγουμενίτσα στην Πρέβεζα" Reviewed by thespro.gr on Τετάρτη, Μαΐου 20, 2015 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.