Τραυματίστηκε μετανάστης στην προσπάθεια του να εισέλθει στον περίφρακτο χώρο του λιμένα Ηγουμενίτσας

Τραυματίστηκε μετανάστης στην προσπάθεια του να εισέλθει στον περίφρακτο χώρο του λιμένα Ηγουμενίτσας
 

Ένας (01) παράνομα εισελθών αλλοδαπός, στερούμενος ταξιδιωτικών εγγράφων, ο οποίος επιχείρησε να μεταβεί παράνομα στο εξωτερικό κρυμμένος στα αξόνια ασυνόδευτου επικαθήμενου, συνελήφθη βραδινές ώρες χθες, εντός του λιμένα εξωτερικού Ηγουμενίτσας, από στελέχη της οικείας Λιμενικής Αρχής.

Ο ανωτέρω, ο οποίος τραυματίστηκε στην προσπάθεια του να εισέλθει στον περίφρακτο χώρο του λιμένα, διεκομίσθει με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ αρχικά στο τοπικό Κέντρο Υγείας και στη συνέχεια στο Γενικό Νομαρχιακό Νοσοκομείο Φιλιατών, απ'όπου και εξήλθε.

Επίσης, ένας (01) παράνομα εισελθών αλλοδαπός, ο οποίος κατείχε και επέδειξε πλαστό ταξιδιωτικό έγγραφο με σκοπό την παράνομη έξοδό του από τη χώρα, συνελήφθη πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, εντός του επιβατηγού σταθμού του λιμένα εξωτερικού Ηγουμενίτσας, από στελέχη της οικείας Λιμενικής Αρχής.

Προανακρίσεις, κατά την αυτόφωρη διαδικασία, διενεργούνται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ηγουμενίτσας.
Τραυματίστηκε μετανάστης στην προσπάθεια του να εισέλθει στον περίφρακτο χώρο του λιμένα Ηγουμενίτσας Τραυματίστηκε μετανάστης στην προσπάθεια του να εισέλθει στον περίφρακτο χώρο του λιμένα Ηγουμενίτσας Reviewed by thespro.gr on Παρασκευή, Μαΐου 08, 2015 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες