Ευχαριστήριο του Πολιτιστικού Συλλόγου Πλαισίου «Η ΚΥΡΑ ΒΑΣΙΛΗ»

Ευχαριστήριο του Πολιτιστικού Συλλόγου Πλαισίου «Η ΚΥΡΑ ΒΑΣΙΛΙΚΗ»



Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Πλαισίου «Η ΚΥΡΑ ΒΑΣΙΛΙΚΗ», στα πλαίσια της προσπάθειας που καταβάλλεται τα τελευταία χρόνια, να αξιοποιήσει, τον πολιτιστικό και εξωραϊστικό χαρακτήρα του, διοργάνωσε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, εκδήλωση για την υποδοχή της Πρωτομαγιάς.

Για την επιτυχή διοργάνωση της εκδήλωσης, πρέπει να ευχαριστήσουμε όλους τους συγχωριανούς για την συμμετοχή και τη βοήθειά τους, όπως επίσης και όλους τους Θεσπρωτούς φιλοξενούμενους.

Η εκδήλωση δεν θα μπορούσε να πραγματοποιηθεί χωρίς την ευγενική χορηγία, επαγγελματιών του χωριού μας, και χωρίς τη συμμετοχή ΟΛΩΝ μας.

Θα πρέπει να ευχαριστήσουμε ονομαστικά τα εξής καταστήματα:

· ΒΕΝΟΣ – Χρυσοχοείο, Ηγουμενίτσα

· ΒΕΝΟΣ ΣΠΥΡΟΣ – Κρεοπωλείο & Φάρμα, Ηγουμενίτσα

· ΚΟΤΣΙΩΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ – DI HELLAS, Ηγουμενίτσα

· ΜΑΣΙΑΣ – Φούρνος, Ηγουμενίτσα

· ΞΕΝΟΣ ΥΠΕΡΑΓΟΡΑ S/M - Ηγουμενίτσα

Να ευχαριστήσουμε επίσης όλους όσους προσέφεραν εθελοντικά στο σερβίρισμα, στο στήσιμο και στον καθαρισμό της πλατείας, καθώς επίσης και τον Δήμο Φιλιατών και τον πατέρα Βασίλειο, για την πολύτιμη συνεργασία τους.

Τέλος να ευχαριστήσουμε την ορχήστρα του Βασίλη και της Έλενας, που υποστήριξαν μουσικά την εκδήλωσή μας, όπως επίσης και το καφενείο τους χωριού μας, για την άψογη συνεργασία.

Ανανεώνουμε το ραντεβού της πρωτομαγιάς, για την επόμενη χρονιά, και σας περιμένουμε σε επόμενες εκδηλώσεις – συναντήσεις μας.
Ευχαριστήριο του Πολιτιστικού Συλλόγου Πλαισίου «Η ΚΥΡΑ ΒΑΣΙΛΗ» Ευχαριστήριο του Πολιτιστικού Συλλόγου Πλαισίου «Η ΚΥΡΑ ΒΑΣΙΛΗ» Reviewed by thespro.gr on Τρίτη, Μαΐου 12, 2015 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.