Ενημέρωση του Δήμου Ηγουμενίτσας για το νερό Καταφεύγει στην δικαιοσύνη δίχως να απαντήσει για το έγγραφο της Π.Ε. Θεσπρωτίας

Ενημέρωση του Δήμου Ηγουμενίτσας για το νερό
Καταφεύγει στην δικαιοσύνη δίχως να απαντήσει για το έγγραφο της Π.Ε. Θεσπρωτίας


Με μία απλά ανακοίνωση στην οποία αναφέρει πως "
το νερό είναι ασφαλές για κατανάλωση όπως αυτό προκύπτει και από τις αναλύσεις που δημοσίευσε η ΔΕΥΑ Ηγουμενίτσας" ενημερώνει ο Δήμος Ηγουμενίτσας τους πολίτες για τη ποιότητα του νερού.
Κατηγορεί επίσης το μπλοκ μας πως "παίζει με τη Δημόσια Υγεία διαδίδοντας ψευδείς ειδήσεις οι οποίες προκαλούν κοινωνικές αναταραχές" και πως "ζήτησε τη συνδρομή της Εισαγγελίας για την άμεση διερεύνηση της υπόθεσης"
 
Δεν κάνει όμως ούτε μία αναφορά για την ουσία του δημοσιεύματός μας την Παρασκευή.
Εμείς, όπως είχαμε υποχρέωση, δημοσιεύσαμε ανάλυση του Γενικού Χημείου του Κράτους, την οποία παρήγγειλε η Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας της Περιφερειακής Ενότητας Θεσπρωτίας, στην προσπάθειά μας να προστατεύσουμε τη δημόσια υγεία και όχι να παίξουμε με αυτή.
Αν δεν υπάρχει πρόβλημα με το νερό, κάτι που και εμείς ευχόμαστε, ας σταματήσει ο Δήμαρχος να παίζει με τη δημόσια υγεία και να ζητήσει από τη ΔΕΥΑΗ και να δημοσιεύσει, όλες τις μηνιαίες αναλύσεις από τα 8 σημεία δειγματοληψίας που οφείλει να πραγματοποιεί η Επιχείρηση Ύδρευσης. 
Τέλος εάν θεωρεί πλαστή την ανάλυση του Γενικού Χημείου του Κράτους, ας κατηγορήσει ευθέως για αυτό την Π.Ε. Θεσπρωτίας και τον Αντιπεριφερειάρχη κ. Πιτούλη και όχι τον αγγελιοφόρο.
Ολόκληρη η ανακοίνωση του Δήμου Ηγουμενίτσας:
Ενημέρωση για το θέμα που έχει ανακύψει με την ποιότητα του νερού.

Ο Δήμος Ηγουμενίτσας ενημερώνει τους πολίτες ότι το νερό είναι ασφαλές για κατανάλωση όπως αυτό προκύπτει και από τις αναλύσεις που δημοσίευσε η ΔΕΥΑ Ηγουμενίτσας.

Προκειμένου να δοθεί τέλος στη διασπορά ψευδών ειδήσεων από ανώνυμο blog οι οποίες έχουν προκαλέσει κοινωνικές αναταραχές, ο Δήμαρχος Ηγουμενίτσας κ. Ιωάννης Λώλος, ζήτησε τη συνδρομή της Εισαγγελίας για την άμεση διερεύνηση της υπόθεσης και την απόδοση ευθυνών και ήδη η υπόθεση έχει πάρει το δρόμο της δικαιοσύνης.

Κανείς δεν έχει το δικαίωμα να παίζει με τη Δημόσια Υγεία διαδίδοντας ψευδείς ειδήσεις οι οποίες προκαλούν κοινωνικές αναταραχές.

Γραφείο Τύπου
Δήμου Ηγουμενίτσας
Ενημέρωση του Δήμου Ηγουμενίτσας για το νερό Καταφεύγει στην δικαιοσύνη δίχως να απαντήσει για το έγγραφο της Π.Ε. Θεσπρωτίας Ενημέρωση του Δήμου Ηγουμενίτσας για το νερό  Καταφεύγει στην δικαιοσύνη δίχως να απαντήσει για το έγγραφο της Π.Ε. Θεσπρωτίας Reviewed by thespro.gr on Δευτέρα, Μαΐου 11, 2015 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.