ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ Η ΕΥΘΥΝΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ

ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ
Η ΕΥΘΥΝΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ


Η κατανόηση και η ανοχή έχουν τα όριά τους.
 
Τα θέματα της καθαριότητας και ιδιαίτερα της συλλογής των σκουπιδιών, έχουν να κάνουν με την ποιότητα ζωής των κατοίκων, αλλά και με τον τοπικό μας πολιτισμό. 
Γι’ αυτό και δεν δικαιούται κανείς να παίζει, για να κάνουμε χρήση μιας από τις αγαπητές φράσεις του Δημάρχου, να παίζει με την υγεία τους.
 
Η επίκληση των οικονομικών προβλημάτων που αντιμετωπίζει ο Δήμος, καθώς και η έλλειψη προσωπικού, ούτε το πρόβλημα λύνει, ούτε τους αρμοδίους απαλλάσσει από τις ευθύνες τους.
 
Ιδιαίτερα τώρα που μπαίνουμε στο καλοκαίρι, το φαινόμενο των σκουπιδιών, θα πρέπει να αντιμετωπιστεί με την επιβαλλόμενη υπευθυνότητα, από πλευράς Δημοτικής Αρχής, και για τον λόγο αυτό, μεταφέρουμε τις ανησυχίες των πολιτών, προσωπικά στον Δήμαρχο Ιωάννη Λώλο, ώστε να ασχοληθεί (και) με το θέμα αυτό, προσωπικά.
ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ Η ΕΥΘΥΝΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ  Η ΕΥΘΥΝΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ Reviewed by thespro.gr on Παρασκευή, Μαΐου 15, 2015 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.